Főoldal Filmek A Marvel Studios négy film bemutatóját is bejelentette a Bosszúállók: Titkos háború után
Filmek

A Marvel Studios négy film bemutatóját is bejelentette a Bosszúállók: Titkos háború után

Cím nélküli projektek kaptak megjelenési időpontot a Marvel Studios naptárában.

385
Marvel Studios
Forrás: CinemaCon

Néhány napja a Marvel Studios egy cím nélküli projekt bemutatóját hét hónappal eltolta a naptárban, most pedig kaptunk négy olyan megjelenési dátumot, ami a Bosszúállók: Titkos háború után fognak bemutatni a moziban. Ahogy korábban már bejelentették, ez a film zárja majd a The Multiverse Saga névre keresztelt nagy szakaszt, szóval az új filmek már az MCU 7. fázisát erősítik.

Még júliusban nagyszabású bejelentést tett a Marvel Studios az ikonikus San Diego-i Comic-Con Hall H előadótermében. A stúdió vezetője, Kevin Feige bepillantást engedett a Marvel Moziverzum 4. fázis hátralévő részébe, valamint az 5. és 6. fázissal kapcsolatban érdekességeket osztott meg a rajongókkal. Bár a teljes terv, beleértve minden egyes címet, nem hoztak nyilvánosságra, azonban kaptunk némi támpontot, hogy mi lesz ennek az új szakasznak a központi témája. Erre utal a The Multiverse Saga név, ami egy kétrészes gigafilmmel zárul majd 2025-ben. Egy évben két Bosszúállók-filmet is bemutatnak, tavasszal mozikba kerül a Bosszúállók: Kang-dinasztia, majd ősszel érkezik a Bosszúállók: Titkos háború.

Néhány napja a Marvel Studios közelgő, egyelőre cím nélküli filmjének megjelenési dátumát 2024. február 16-ról 2024. szeptember 6-ra halasztotta. Ezzel a hírrel együtt négy új megjelenési dátumot is kaptunk a Bosszúállók: Titkos háború után. Csak feltételezni tudjuk, hogy ezek az új filmek már a Marvel Moziverzum következő nagy fázisában játszódnak, idővel pedig majd okosabbak leszünk, hogy milyen tervei vannak a folytatásra.

Jelen állás szerint a Bosszúállók: Titkos háború megjelenése után a most bejelentett négy új film megjelenési időpontja: 2026. február 13., 2026. május 1., 2026. július 24. és 2026. november 6. A szóban forgó projektekről annyit tudunk, hogy a Marvel Studios dolgozik rajtuk, de nehéz bármi mást kijelenteni, mivel az MCU 5-6. fázisából sok projekt címét még nem fedték fel.

Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események