Főoldal Filmek A Disney hét hónappal eltolta a Marvel Studios egyik cím nélküli projektjét
Filmek

A Disney hét hónappal eltolta a Marvel Studios egyik cím nélküli projektjét

Találgatások vannak, hogy mi lehet ez a titkos Marvel-projekt.

348
Marvel Studios

Bár még a projekt nevét sem hozták nyilvánosságra, A Disney nemrég jelentette be, hogy a Disney közel hét hónappal, 2024. február 16-ról 2024. szeptember 6-ra csúsztatta a Marvel Studios egyik titkos projektjét. Találgatások persze akadnak, hogy mi lehet ez a cím nélküli projekt.

A filmről nem közöltek részleteket, mindössze annyit tudni erről a készülő filmről, hogy 2024. szeptember 6-án kerül a mozikban. A filmet eredetileg 2024. február 16-án szerették volna bemutatni, de ismeretlen okok miatt elcsúsztatták. Kevin Feige jó néhány projektet és sorozatot bejelentett az idei San Diego-i Comic-Con alatt, de a rajongók legnagyobb bánatára nem kapott szerepet Ryan Reynolds főszereplésével a várva várt Deadpool 3. rész, de a Fantasztikus Négyes szereplőiről sem hullott le a lepel.

Egyes találgatások szerint a film a Deadpool 3. lehet a szóban forgó titkos film, mivel a Marvel nagyszájú szuperhőse sem a San Diego-i Comic-Conon, sem a D23 Expón nem volt jelen, a stúdió nem jelentett be semmit ezzel kapcsolatban, és mindezt úgy, hogy a hírek szerint 2023 elejétől forog a film. Néhány hete Reynolds trénere megosztott egy képet, miután vad találgatásokba kezdtek a rajongók, hogy melyik filmre készülhet a sztár.

Bármi is lesz a film, feltételezhető ezzel a titokzatos filmmel indul a Marvel Moziverzum 6. fázisa, megelőzve a Fantasztikus Négyes néhány hónappal későbbi, novemberi bemutatóját. Feige nyáron úgy jelentette be a Marvel első családját, hogy ezzel a filmmel indul a The Multiverse Saga, de változás történhetett, persze ezek csak spekulációk.

A naptárban a Disney más produkciók bemutatóit is megváltoztatta, köztük az Elvarázsolt kastély, amiben Rosario Dawson, LaKeith Stanfield, Dany DeVito, Jamie Lee Curtis, Jared Leto és Tiffany Haddish játszik. A remake eredetileg 2023 március 10-én került volna bemutatásra, most azonban a változtatással 2023. augusztus 11-én került a naptárban. Ezzel együtt a Disney azt is elárulta, hogy Mufasa: Az oroszlánkirály 2024 július 5-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események