Főoldal Sorozatok A Marvel Studios minél előbb szeretné, ha Paul Bettany visszatérne Vízió szerepében, már új showrunnert is találtak a sorozatra
Sorozatok

A Marvel Studios minél előbb szeretné, ha Paul Bettany visszatérne Vízió szerepében, már új showrunnert is találtak a sorozatra

A Fehér Vízió hamarosan visszatér egy önálló, teljesen új sorozatban.

513
Fehér Vízió

Egy új Disney+-os sorozaton dolgozik a Marvel Studios, amelyben visszatér a Marvel Moziverzum egyik korábbi állandó szereplője. A WandaVízió nagy sikert aratott, amellett hogy az MCU első televíziós tartalma volt, a sorozat szereplői közül többen saját sorozattal térnek vissza. Az egyik Paul Bettany Vízió karakterére összpontosít, de teljesen új alapokra építik a korábbi “Vision Quest” néven emlegetett projektet.

A pletykák után 2022-ben megerősítették, hogy a WandaVízió újabb spinoff-sorozata készül, amelyben visszatér a Fehér Vízióként “csúfolt” karakter. Konkrét részleteket nem árultak el, de a legújabb jelentések szerint időközben alaposan átgyúrták a projektet, teljesen új történetet dolgoznak fel benne.

A Variety szerint egy új, cím nélküli Vízió-sorozat van készülőben, amelynek showrunnere a Star Trek: Picard executive producere, Terry Matalas lesz. A sorozat jelenleg a 2026-os premierre van ütemezve. Matalas munkája állítólag nagy benyomást tett a stúdió vezetőire. A Marvel Studios vezetője, Kevin Feige, aki maga is nagy rajongója a Star Treknek, nemrég egy kétórás beszélgetésen Matalas beszélgetőtársa volt az Inglorious Treksperts podcast-adásában.

Paul Bettany visszatér az android szerepében. Elizabeth Olsen (Skarlát Boszorkány) lehetséges visszatéréséről nem esik szó, de a lap megjegyzi, hogy a sorozat a WandaVízió eseményei után játszódik majd, “ahogy Vízió valószínűleg új életcélját keresi” a világban.

A sorozat fináléjában kiderült, hogy az a Vízió, akivel több órát töltöttünk az első évadban, valójában Wanda egyik konstrukciója volt, de a valódi, “Fehér Víziót” a S.W.O.R.D. újjáépítette és arra programozta, hogy megölje a Skarlát Boszorkányt. Erre végül nem került sor, Vízió “öntudatra” ébredt, kijelentette, hogy ő az “igazi Vízió”, majd ismeretlen helyre repült. Azóta nem hallottunk a karakter hollétéről.

Wandát legutóbb a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben láthattuk, amint elpusztította az Illuminátusokat és magával is végzett, bár azóta kaptunk jeleneket arra nézve, hogy talán mégse halt meg, és visszatér a jövőben.

Vízió és Skarlát boszorkány
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Ki lehet Az akolitus titokzatos Sith mestere?

Az akolitus 4. epizódja felfedhette a titokzatos Sith mester kilétét.

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...