Penge

A Marvel Studios még mindig keresi a Mahershala Ali vezetésével bejelentett új Penge-film íróját

Azóta sem találták meg a forgatókönyvírót.

Nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy a bejelentés óta nem hallottunk sokat az új Pengéről, pedig a Marvel Studios még 2019-ben bejelentette a San Diego-i Comic-Conon Maheshala Ali főszereplésével. Sok mindent nem tudtunk meg a legújabb jelentésből, de legalább tudjuk, hogy a stúdió bőszen keresi a forgatókönyvírókat, akik adaptálhatják Penge történetét a Marvel Moziverzumban.

Nyilván senki sem ilyen évre számított a 2019-es nagy bejelentések után, hiszen már láttuk volna a Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-filmet, a The Falcon and the Winter Soldier is bemutatkozott volna a Disney+ streamingszolgáltatón, és már az Örökkévalók bemutatójára készülnénk. Ehhez képest a COVID keresztülhúzta Hollywood naptárát, s a legnagyobb alkotásokat egy évvel elcsúsztatták. Mikor Kevin Feige bejelentette, hogy az Oscar-díjas Mahershala Alivel új Pengén dolgoznak, izgatottan vártuk, hogy többet megtudjunk a titokzatos projektről, eközben még azt sem tudtuk sokáig, hogy mozifilmről, vagy egy Disney+ tévésorozatról beszélünk.

Most azonban egy évvel a bejelentés után kaptunk egy rövid hírt. A The Hollywood Reporter megosztott egy cikket, amiben azt tárgyalják röviden, hogy hollywoodi ügynökök hogyan navigálnak a visszhangot kiváltott diverzitás komplexitása mentén, és ezek között az egyik projekt a Penge.

A stúdiók azt remélik a jelenlegi projektektől, hogy népszerűsíteni tudják fekete tehetségekkel a kamerák túloldalán, és ezek között szerepel Mahershala Ali sztárral az új Penge-film is, amihez keresik az írókat. […] Az MGM egy Sammy Davis Jr. életrajzi projekten dolgozik Lena Waithe producerrel.

A tervezés szempontjából még nagyon korai fázisban jár a projekt, hiszen még nem találták meg az írókat. Eddig mindössze a főszereplőt sikerült megtalálni, de keresi a projekt a többi kulcsszereplőjét is.

Total
110
Shares
Previous Article

Vajon állítva vagy fektetve érdemes használni a PlayStation 5-öt?

Next Article
Deathstroke

Deathstroke szerepében Joe Manganiello is visszatér Az Igazság Ligája pótforgatására

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!