Főoldal Filmek A Marvel Studios és a Lucasfilm a D23 Expóra tartogatta a legnagyobb bejelentéseket
Filmek

A Marvel Studios és a Lucasfilm a D23 Expóra tartogatta a legnagyobb bejelentéseket

A Marvel Studios itt fogja leleplezni a legnagyobb projekteket.

343
Marvel Studios

Ahogy arra számítottunk, a Marvel Studios és a Lucasfilm is készül az idei D23 Expóra, és úgy tűnik, hogy jövő hónapban néhány fontos leleplezésre, bejelentésre és teaserre számíthatunk. Pár héttel ezelőtt, közvetlenül a San Diego-i Comic-Con kezdete előtt hallottuk, hogy a Marvel Studios valószínűleg a szeptember elején megrendezésre kerülő D23 Expóra tartogatja majd a legnagyobb leleplezéseket, és a Disney most hivatalosan is bejelentette, hogy a stúdió szeptember 10-ei prezentációjára terveznek néhány fontos MCU bejelentést.

Az SDCC alatt néhány jelentős bejelentésre került sor az 5-6. fázisból de csak néhány trailert (köztük a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! és az Amazon: Ügyvéd), szóval a rajongók és a világ már tűkön ülve várja, hogy mikor láthatunk valami nagyobbat a Disney+ készülő sorozataiból, esetleg az X-Menekről és Deadpoolról.

Alig több mint egy hónap van hátra a Disney várva várt D23 Expójáig. A rendezvényre a kaliforniai Anaheimben kerül sor szeptember 9-étől, és amire a Marvel Studios és a Lucasfilm is epik bejelentésekkel készül: panelek, színpadi események, vendégszereplések, exkluzív termékek, ajándéktárgyak és még sok más várja a kilátogatókat.

Szeptember 10-én, szombaton helyi idő szerint 10.00 órakor (magyar idő szerint 19 órától) a Marvel Studios filmkészítői, sztárok és meglepetésvendégek társaságában várhatjuk az idei év legnagyobb leleplezéseit. A Lucasfilm is jelen lesz, ők szintén nagy showval készülnek, lesznek Disney+ bemutatók és várhatóan többet megtudunk majd a következő mozifilmről is, és még sok más témából.

Várhatóan itt fogják bejelenteni majd Ryan Reynolds főszereplésével a Deadpool 3. részét, és talán arról is lehull a lepel, hogy a mutánsokat mikor mutatják be. Itt debütálhat a The Marvels első előzetese is, és minden bizonnyal A galaxis őrzői vol. 3. előzetesét is bemutatják majd a jelenlévőknek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események