Ezüst Utazó

A Marvel Studios egy Ezüst Utazó szólófilmen dolgozik

Zene füleinknek, miszerint Kevin Feige és a Marvel Studios már nagy erővel dolgozik az Ezüst Utazó bemutatásán.

Zene füleinknek, miszerint Kevin Feige és a Marvel Studios már nagy erővel dolgozik az Ezüst Utazó bemutatásán.

Mint minden pletyka esetében, a mostani hírt is egy csipet sóval fűszerezzük meg, de a Geeks WordWide –oldal az elmúlt évben többször is helyesen számolt be a háttérben zajló dolgokról – bennfentes forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a Marvel Studios jelenleg egy Ezüst Utazó szólófilmen dolgozik. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A 20th Century Fox többször is nekivágott a projektnek, de mindvégig halálra volt ítélve, most azonban Kevin Feigen és csapatán a sor. A szólófilmnek azért is lehet nagy jelentősége, mert megint csak pletykákra hivatkozunk, de a Marvel Moziverzum következő szupergonosza Galactus lesz, ez pedig tökéletes alkalom lenne a két karakter bemutatására a Fantasztikus Négyes rebootja előtt.

Természetesen a hírt senki sem erősítette meg, de abban biztosak lehetünk, hogy az Ezüst Utazó szerepel a Marvel Studios listáján, amit a Disney és a 21th Century Fox házasság után kezdtek írni. A felvásárlással a Disney olyan karakterekhez jutott hozzá, mint az X-Menek és a Fantasztikus Négyes, szóval előbb vagy utóbb, de biztosan bemutatkoznak a Marvel Moziverzumban.

Adam McKay rendező többször is szerette volna elkészíteni az Ezüst Utazó-filmet, (szerencsére) mindhiába, a Fox nem adott rá engedélyt, most azonban a Marvel Studios-szal közösen végre tető alá hozhatják az egyik közkedvelt karakter szólófilmjét. Akárhogy is legyen, a Marvel Moziverzum 4. fázisa nem tartalmazza az új karakterek bemutatását, hírek szerint 2022-ben azonban érkezni fog a várva várt Fantasztikus Négyes reboot, de még előtte akár az Ezüst Utazó is bemutatkozhat.

Marvel Studios

Total
1
Shares
Previous Article
Infinity Saga

Kevin Feige megerősítette, hogy év végén érkezik a The Infinity Saga gyűjtői kiadás extra jelenetekkel

Next Article
Pókember

A Russo testvérek szerint Pókembernek szüksége van a Marvel Studiosra

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!