x
Filmek

A Marvel Studios állítólag megkereste Ben Afflecket a Daredevil visszatéréséről a Doctor Strange folytatása miatt

A Multiverzum okán Ben Affleck karakterét is visszahívták volna.

A Marvel Studios állítólag megkereste Ben Afflecket a Daredevil visszatéréséről a Doctor Strange folytatása miatt
  • Publishedjanuár 14, 2022

Az eddigi hírek szerint a Doctor Strange az őrület multiverzumában bővelkedni fog a vendégszereplőktől, részben ezért kellett elrendelni a pótforgatást is. Egy új pletyka szerint Ben Afflecket is megkeresték, hogy újra beöltözzön Fenegyereknek Sam Raimi közelgő folytatásában.

A héten egy egészen elvadult pletykára lettünk figyelmesek, miszerint a Marvel Studios ajánlatott tett Ben Afflecknek egy vendégszereplésre. A színész és filmrendező a 2003-as Daredevil című filmben játszotta a címszereplőt, de távolról sem neveznénk egy jó filmnek azt a feldolgozást. Ezért is tűnik vad ötletnek, hogy Affleck karakterét vissza akarták hozni. A Big Screen Leaks később mérlegelte a pletykát, mondván: “Nyilvánvaló okokból megkértek, hogy tartsam ezt titokban, de a Marvel valóban megkereste Afflecket egy Daredevil-cameóra. Előzetes szerződéseket küldtek ki a csapatának, de nem vagyok benne biztos, hogy lett belőle valami”.

KC Walsh, a GWW munkatársa később hozzátette, hogy “látott egy sztorit, miszerint a Marvel megkereste Afflecket egy Daredevil cameo miatt, ezt én is hallottam, de nem számítanék cameóra”.

És hogy miért nem? Nos, míg ez a cameo állítólag egy kis betekintést nyújtott volna Daredevil variánsának saját világába, és lehetőséget adott volna Afflecknek, hogy elbúcsúzzon a szerepétől. Az eredeti pletyka szerint a Marvel Studios sem gondolta komolyan, hogy Affleck beleegyezik a felkérésre, valószínűleg azért, mert “túlságosan hűséges” a Warner Bros-hoz, és nem szeretette volna újra felvenni a szerepet.

Tavaly jelentették, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában újraforgatása során a Multiverzumból rengeteg vendégszereppel bővítik a filmet, de mindig kezeljük fenntartásokkal ezeket a híreket, mert nem hivatalos forrásból érkeztek. A folytatást március végén szerették volna bemutatni, de végül május 6-án jön ki a mozikban.

Doctor Strange az őrület multiverzumában
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.