Főoldal Filmek A Marvel Studios állítólag megkereste Ben Afflecket a Daredevil visszatéréséről a Doctor Strange folytatása miatt
Filmek

A Marvel Studios állítólag megkereste Ben Afflecket a Daredevil visszatéréséről a Doctor Strange folytatása miatt

A Multiverzum okán Ben Affleck karakterét is visszahívták volna.

194
Daredevil

Az eddigi hírek szerint a Doctor Strange az őrület multiverzumában bővelkedni fog a vendégszereplőktől, részben ezért kellett elrendelni a pótforgatást is. Egy új pletyka szerint Ben Afflecket is megkeresték, hogy újra beöltözzön Fenegyereknek Sam Raimi közelgő folytatásában.

A héten egy egészen elvadult pletykára lettünk figyelmesek, miszerint a Marvel Studios ajánlatott tett Ben Afflecknek egy vendégszereplésre. A színész és filmrendező a 2003-as Daredevil című filmben játszotta a címszereplőt, de távolról sem neveznénk egy jó filmnek azt a feldolgozást. Ezért is tűnik vad ötletnek, hogy Affleck karakterét vissza akarták hozni. A Big Screen Leaks később mérlegelte a pletykát, mondván: “Nyilvánvaló okokból megkértek, hogy tartsam ezt titokban, de a Marvel valóban megkereste Afflecket egy Daredevil-cameóra. Előzetes szerződéseket küldtek ki a csapatának, de nem vagyok benne biztos, hogy lett belőle valami”.

KC Walsh, a GWW munkatársa később hozzátette, hogy “látott egy sztorit, miszerint a Marvel megkereste Afflecket egy Daredevil cameo miatt, ezt én is hallottam, de nem számítanék cameóra”.

És hogy miért nem? Nos, míg ez a cameo állítólag egy kis betekintést nyújtott volna Daredevil variánsának saját világába, és lehetőséget adott volna Afflecknek, hogy elbúcsúzzon a szerepétől. Az eredeti pletyka szerint a Marvel Studios sem gondolta komolyan, hogy Affleck beleegyezik a felkérésre, valószínűleg azért, mert “túlságosan hűséges” a Warner Bros-hoz, és nem szeretette volna újra felvenni a szerepet.

Tavaly jelentették, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában újraforgatása során a Multiverzumból rengeteg vendégszereppel bővítik a filmet, de mindig kezeljük fenntartásokkal ezeket a híreket, mert nem hivatalos forrásból érkeztek. A folytatást március végén szerették volna bemutatni, de végül május 6-án jön ki a mozikban.

Doctor Strange az őrület multiverzumában

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.