Főoldal Filmek A Marvel Studios állítólag már filmként fejleszti tovább az Armor Wars című projektet
Filmek

A Marvel Studios állítólag már filmként fejleszti tovább az Armor Wars című projektet

A fejlesztés alatt rájöttek, ehhez a történethez jobban passzol a film.

167
Hadigép
Forrás: Marvel Studios

A sorozatot még 2020 decemberében jelentették be a Disney+ Day rendezvényen, majd két évig gyakorlatilag semmit sem hallottunk felőle. Temették a projektet, majd szeptemberben a stúdió megerősítette, fejlesztés alatt áll, s jövőre indul a forgatás. Most azonban nagy változás történt a Marvel Studios terveiben az Armor Wars című projekttel kapcsolatban, mivel az egykori Disney+ sorozatot mostantól filmként fejlesztik.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a változtatás oka az volt, hogy a stúdió amellett kötelezte el magát, hogy a történetet a lehető legideálisabb formában meséljék el, “és eközben rájöttek, hogy egy játékfilm jobban megfelel a projektnek”. Ezzel a mostani hírrel viszont az Armor Wars még hátrébb kerül a fejlesztési ütemtervben, így valószínűleg egy darabig nem kapunk újabb frissítéseket.

A legutóbbi ellenkező híresztelések ellenére Don Cheadle továbbra is a fedélzeten marad James “Rhodey” Rhodes, más néven Hadigép szerepében, valamint Yassir Lester vezető író szintén marad, és most egy nagyjátékfilm forgatókönyvén kezd el dolgozni.

A stúdió állítólag 2023-as gyártáskezdetet szemelt ki a sorozatnak, de a forgatásra készülőket csak ma értesítették a változásról. A sorozat/film rendezőjét még nem jelölték kis, és legjobb tudomásunk szerint egyelőre nincs kiszemelt a projekt élére.

A cselekmény részleteit még mindig nagy rejtély övezi, de a történet várhatóan a Titkos invázió című Disney+ sorozat eseményei után játszódik, Rhodey pedig a Disney+ hamarosan megjelenő sorozatában is feltűnik majd. Az eredetileg David Michelinie és Bob Layton által írt, 1987 decemberétől 1988 júniusáig hét számon keresztül megjelenő képregénysorozata a találékony zseni Tony Starkról szólt, aki felfedezi, hogy ugyanaz a szigorúan titkos technológia, amelyet a Vasember páncél megalkotásához használt, most több halálos szupergonosz kezében került, és bűntudat gyötri, amiért a ruhát bűn célokra használják fel. Az amerikai kormány, barátai, kollégái és szuperhőstársai ellenvetéseivel szemben Stark megesküszik, hogy a Vasember erejét felhasználva véget vet ennek a gonoszságnak, és visszaveszi, ami az övé.

Hadigép
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.