Wide Screen
Image default
Filmek

A Marvel Studios 2022-es bemutatkozást tűzött ki a Fantasztikus Négyes előtt?

Rendkívül kevés információ áll rendelkezésünkre a Marvel következő fázisáról, ám egy pletyka szerint három év múlva már a Fantasztikus Négyes is feltűnhet a Marvel Moziverzumban.

Rendkívül kevés információ áll rendelkezésünkre a Marvel következő fázisáról, ám egy pletyka szerint három év múlva már a Fantasztikus Négyes is feltűnhet a Marvel Moziverzumban.

Kevin Feige korábban kifejtette, hogy hosszú út áll még az X-Menek és a Fantasztikus Négyes karakterei előtt mielőtt ők is csatlakozzanak a Marvel Moziverzumhoz. A Marvel Studios elnöke szerint erre legalább 5 évre szüksége lesz a stúdiónak, hogy integrálni tudják a Disney kezébe került új szereplőket a saját történeteikbe. Ehhez képest a legújabb pletykák szerint a Fantasztikus Négyes szereplői az X-Menek előtt, akár már három év múlva ott lehetnek a filmvásznon.

A GWW értesülései szerint a stúdió reálisan legkorábban egy 2022-es bemutatót tűzött ki célul a Fantasztikus Négyes előtt, a filmet pedig A Hangya franchise rendezőjére, Peyton Reed-re bíznák. Reed korábban már pedzegette érdeklődését a projekt – legalábbis a karakterek – iránt, ami elmondások szerint majd a ’60-as években fog játszódni.

Kevin Feige részéről már csak azért is lenne okos húzás előbb a Fantasztikus Négyes karaktereit felvezetni a Marvel Moziverzumban, hiszen ezen a héten mutatják be az X-Men: Sötét Főnixet a franchise fináléját, ellenben az évekkel korábban elkészült Fantasztikus Négyes reboottal, amit amúgy is rengetegen elfelejtettek már. További érdekesség, hogy a napokban arról is pletykáltak, hogy a Fekete Özvegy-filmben David Harbour a Fantasztikus Négyes egyik karakterét, a Lényt alakíthatja.

Még több a témában...

FEJTÁGÍTÓ: A Marvel Bosszúállóinak van egy titkos fegyvere az X-Menek ellen

Kiss Zita

A Végtelen háborúban a Fekete Rend vezetője, Corvus Glaive az egyik szereplőt megölte volna

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat