Wide Screen
Image default
Pletykák

A Marvel Studios 2022-es bemutatkozást tűzött ki a Fantasztikus Négyes előtt?

Rendkívül kevés információ áll rendelkezésünkre a Marvel következő fázisáról, ám egy pletyka szerint három év múlva már a Fantasztikus Négyes is feltűnhet a Marvel Moziverzumban.

Kevin Feige korábban kifejtette, hogy hosszú út áll még az X-Menek és a Fantasztikus Négyes karakterei előtt mielőtt ők is csatlakozzanak a Marvel Moziverzumhoz. A Marvel Studios elnöke szerint erre legalább 5 évre szüksége lesz a stúdiónak, hogy integrálni tudják a Disney kezébe került új szereplőket a saját történeteikbe. Ehhez képest a legújabb pletykák szerint a Fantasztikus Négyes szereplői az X-Menek előtt, akár már három év múlva ott lehetnek a filmvásznon.

A GWW értesülései szerint a stúdió reálisan legkorábban egy 2022-es bemutatót tűzött ki célul a Fantasztikus Négyes előtt, a filmet pedig A Hangya franchise rendezőjére, Peyton Reed-re bíznák. Reed korábban már pedzegette érdeklődését a projekt – legalábbis a karakterek – iránt, ami elmondások szerint majd a ’60-as években fog játszódni.

Kevin Feige részéről már csak azért is lenne okos húzás előbb a Fantasztikus Négyes karaktereit felvezetni a Marvel Moziverzumban, hiszen ezen a héten mutatják be az X-Men: Sötét Főnixet a franchise fináléját, ellenben az évekkel korábban elkészült Fantasztikus Négyes reboottal, amit amúgy is rengetegen elfelejtettek már. További érdekesség, hogy a napokban arról is pletykáltak, hogy a Fekete Özvegy-filmben David Harbour a Fantasztikus Négyes egyik karakterét, a Lényt alakíthatja.

Még több a témában...

Taron Egerton végre reagált a pletykákra, miszerint ő lehet az új Rozsomák a Disneynél

Kévés Bence Mihály

Venom soha nem kap szerepet Tom Holland Pókember-filmjeiben

Kévés Bence Mihály

A Pókember: Hazatérés folytatása egy nagy földkörüli utazás lesz

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább