Főoldal Filmek A Marvel rajongói szerint Tom Cruise Vasember szerepében látható volt a Doctor Strange az őrület multiverzumában előzetesében
Filmek

A Marvel rajongói szerint Tom Cruise Vasember szerepében látható volt a Doctor Strange az őrület multiverzumában előzetesében

Beigazolódik egy korábbi rajongói teória, hogy Tom Cruise Vasember lesz?

492
Doctor Strange az őrület multiverzumában

Rengeteg találgatás követi a Super Bowl LVI alatt bemutatott új Doctor Strange az őrület multiverzumában című film előzetesét, ugyanis több rejtélyes szereplőre is felfigyelhettünk benne. A trailer végén Skarlát Boszorkány látható, amint egy másik szuperhőssel küzd, akiről sokan azt feltételezik, hogy a Brie Larson által alakított Marvel Kapitány. Egy másik teória szerint azonban az előzetesben Vasember látható, ahogy visszatér a Marvel Moziverzumba, de nem akármilyen formában, és nem akárki játssza majd a karakter variánsát.

A pletykák onnan indultak, hogy állítólag Tom Cruise majdnem megkapta Vasember szerepét az MCU-ban, bár a színész 2018-ban a ComicBook.com-nak megerősítette, hogy igazából nem volt olyan közel a szerephez. “Nem voltam közel” – mondta Cruise a Mission: Impossible – Utóhatás promócióját. “Nem voltam közel, és imádom Robert Downey Jr-t. Nem tudok senki mást elképzelni ebben a szerepben, és szerintem ez tökéletes lenne neki”.

Az már gyakorlatilag megerősítést nyert, hogy a Marvel szupercsapata, az Illuminátusok a Doctor Strange 2. részében debütálnak majd, különösen azután, hogy Patrick Stewart hallható volt, aki az X-Menek Charles Xavier professzorát játszotta. Sokak szerint X professzor is látható volt a videóban az Illuminátusok mellett, akik a Multiverzum ellen elkövetett bűnei miatt bíróság elé állítják Doctor Strange-et. Az Illuminátosok többi tagjának kilétét titok övezi, de ez nem szab határt a rajongók képzeleterejének, hogy találgatásokba bocsátkozzanak egy másik felvetésről, hogy nagyjaink legnagyobb sztárjai közül kik kapnak vendégszerepet ebben a nagyszabású történetben.

A Vasember, akit a rajongók szerint Tom Cruise alakítana, a Felsőbbrendű Vasember szerepében lenne látható a filmvásznon, amivel a Marvel kockásain az Avengers & X-Men: AXI eseménysorozata utáni történet foglalkozott a 2010-es években. A Felsőbbrendű Vasember a védjegyének számító piros-sárga páncél helyett fényes ezüst páncélt visel, a haja kilóg a sisakból, az arcát pedig semmi sem takarja. Tom Taylor, a Felsőbbrendű Vasember társalkotója is reagált a rajongói teóriákra, hogy karaktere megjelenik az MCU soron következő filmjében.

Közösségi oldalán csak annyit írt, hogy bennfentes információval nem tud szolgálni, de amikor megalkották a karaktert, akkor úgy tervezték Tony Endo-Sym-páncélja vörös/narancs színben világítson, mikor dühös.

Doktor Strange az őrület multiverzumában főszerepében Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stühlbarg és Rachel McAdams. A film rendezője Sam Raimi, producere Kevin Feige, executive producerek pedig Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Eric Hauserman Carroll és Jamie Christopher. A forgatókönyvön pedig a Loki írója, Michael Waldron dolgozott.

Doctor Strange folytatását 2022. május 5-én mutatják be a hazai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.