x
Close


Közelgő események

Előzetesek

[SBLVI] A titkos tanok mestere legnagyobb félelmeivel néz szembe a Doctor Strange az őrület multiverzumában új előzetesében

Ti is felkaptátok a fejetek arra az ismerős hangra?

  • PublishedFebruary 14, 2022

Ahogy arra számítani lehetett, a Super Bowl alatt bemutatták a Doctor Strange az őrlet multiverzumában című film vadonatúj előzetesét. A film második nagy előzetese nemcsak rengeteg látványos és fantasztikus képsorral örvendezteti meg a rajongókat, de ha jobban figyelünk, akkor még kikacsintást is kapunk egy hatalmas vendégszerepre az X-Men-filmekből.

A Marvel Studios mikor máskor, mint a Super Bowl kezdetekor egy vadonatúj trailert mutatott be a várva várt Doctor Strange folytatásához. Az előzetesből tisztább képet kaptunk arról, hogy mire számíthatunk a folytatásban. A Pókember: Nincs hazaút azzal végződött, hogy a korábbi Legfőbb varázsló torzulást idézett elő a Multiverzumban, miután félresiklott az egyik veszélyes varázslata. Az új felvételeken jól látszik, hogy a horrorfilmeken edződött Sam Raimi rendező bőven csempészett horrorisztikus elemeket az MCU legújabb kalandjába.

De néhány érdekes dologra is érdemes odafigyelnünk a videóban. Skarlát Boszorkány találkozik egyik variánsával, később pedig egy titokzatos karakterrel harcol, aki lehet Nova vagy Marvel Kapitány egyik variánsa is, és az is tisztán kivehető, hogy Doctor Strange gonosz variánsa szerepet kap a filmben. Ez annyira nem új, hiszen már az első előzetesben is kaptunk utalást rá, de ami ennél is sokkal érdekesebb, hogy egy nagyon ismerős hangra lehetünk figyelmesek az előzetes alatt.

A rejtés hang pedig nem más, mint Patrick Stewart, aki a 20th Century Studios fanfárja alatt készült X-Men-filmekben Charles Xavier professzort játszotta. Az előzetesben nem mutatják nekünk, csak hangban van jelen. Erről több pletykát is olvashattatok már, hogy visszahozzák a korábbi szereplőket, de hivatalosan nem erősítették meg. A jelentős pótforgatásra is részben ezért került sor, hogy fel tudják venni ezeket vendégszerepeket.

A Marvel Studios Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmjében az MCU feloldja a Multiverzumot, és minden eddiginél messzebbre tolja az univerzum határait. Az ismeretlenbe utazunk Doctor Strange társaságában, aki régi és új misztikus szövetségesek segítségével fedezi fel a Multiverzum észbontó és veszélyes alternatív valóságait, hogy szembeszálljon egy titokzatos új ellenféllel.

A Doktor Strange az őrület multiverzumában főszerepében Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stühlbarg és Rachel McAdams. A film rendezője Sam Raimi, producere Kevin Feige, executive producerek pedig Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Eric Hauserman Carroll és Jamie Christopher. A forgatókönyvön pedig a Loki írója, Michael Waldron dolgozott.

A Doctor Strange folytatását 2022. május 5-én mutatják be a hazai mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.