Pókember

A Marvel Moziverzum változásait már a Pókember: Idegenben tapasztalhatjuk?

A Bosszúállók: Végjáték alapjaiban változtatta meg a Marvel Moziverzumot, aminek hatásait már a Pókember: Idegenben tapasztalni fogjuk.

A Bosszúállók: Végjáték alapjaiban változtatta meg a Marvel Moziverzumot, aminek hatásait már a Pókember: Idegenben tapasztalni fogjuk.

Figyelem! A cikk hátralévő részében spoilerelemeket olvashattok a Bosszúállók: Végjáték történetével kapcsolatban!

A Bosszúállók: Végjáték eseményei után tudjuk, hogy a Marvel Moziverzumban öt évet ugrottunk előre a jövőbe, és ez igaz lesz a Pókember: Idegenben folytatás történetére is. Egyszóval mikor Peter Parker visszamegy a gimibe, s találkozik barátaival, akkor öt évvel idősebbek lesznek, mint mikor a Végtelen Kövek elpusztították a fél univerzumot. De elképzelhető, hogy más furcsa dolgok következményeit is tapasztalni fogják a főszereplők. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Russo testvérek korábban nyilatkoztak a Végtelen Kövekről, s tudjuk, hogy még mindig jelen vannak a Marvel Moziverzumban, miközben Thanos szerint atomjaira hullottak az elsődleges univerzumban. Nos, úgy tűnik, hogy a hat elemi kristály még nagyobb szerepet játszhat a jövőben, ugyanis egy friss jelentésből kiderült, amikor Nick Fury bemutatja Pókembert Mysterionak, a falmászó azzal a ténnyel szembesül, hogy Mysterio egy másik Földről származik.

Bár elképzelhető, hogy a gazember hazudik szövetségeseinek, ugyanakkor mi van, ha igazat mond Mysterio, s a Bosszúállók mindvégig abban a hitben vannak, hogy helyrehozták a hibákat, miközben azzal, hogy Amerika Kapitány találkozott önmagával a múltban és Loki megszökött a Tesseracttal, új párhuzamos dimenziókat és idővonalat teremtettek?

A párhuzamos dimenziók fogalma ismerős lehet a Marvel képregények olvasóinak, de a Végjátékig lehetetlennek tűntek az alternatív idősíkok a Marvel Moziverzumban, ám talán Kevin Feige és a Marvel éppen ebben látja a filmes univerzum jövőjét, s így olyan új és még erősebb karaktereket mutathatnak be a filmvásznon, ami korábban elképzelhetetlennek tűnt. Egyelőre kezeljük fenntartásokkal Mysterio szavait, de az biztos, hogy hamarosan érkezik (talán már hétfőn) a Pókember: Idegenben második előzetese, ami helyenként spoilerelemeket tartalmaz a Bosszúállók: Végjáték történetével kapcsolatban.

A Pókember: Idegenben országos bemutatója július 4-én lesz.

Pókember: Idegenben Mysterio

Total
10
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

Fülöp-szigeteken egy kábelszolgáltató leadta a Bosszúállók: Végjáték kalózváltozatát a tévében

Next Article
Thanos

Eredetileg Thanos sokkal nagyobb szerepet kapott volna A galaxis őrzőiben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!