Wide Screen
Image default
Pletykák

A Marvel arra készül, hogy Pókembert száműzi a Marvel Moziverzumból?

A tegnapi hír után sokan fellélegeztek, hogy Pókember marad a Marvel Moziverzumban, azonban lehet korai volt az öröm.

Az elmúlt hetekben kis túlzással, de másról sem lehetett olvasni, minthogy a Sony Pictures és a Marvel Studios (Disney által) összerúgta a port, miután nem tudtak megegyezni a folytatásról, és hogy milyen arányban osszák szét a költségeket. Ezek után mégis leültek tárgyalni, és mint tegnap óta tudjuk, a Tom Holland-féle Pókember marad a Marvelnél.

Pókember az egyik kulcsfontosságú szereplővé lépett elő a Marvelnél, különös tekintettel Tony Stark halála után, de lehet, hogy hamarosan számára is eljön a vég – még ha képletesen is kell ezt érteni. Pontos részleteket nem árultak el, hogy milyen megállapodás született a felek között, de ahogy Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke is fogalmazott, Pókember univerzumok között ugrál majd – itt utalva a Sony saját univerzumára – ami akár búcsút is jelenthet a Marvel Moziverzum szempontjából.

A The Hollywood Reporter mélyebb nyomozásba kezdett, hogy mit tartalmazhat a szerződés. Néhány igen érdekes információt osztottak meg, miközben Pókember marad, a Marvel valójában már arra készül, hogy az univerzumból száműzi a karaktert. Látszólag ezt az elméletet erősítette meg Feige is, aki úgy fogalmazott, hogy

Úgy tűnik, hogy a végjáték ábrázolása Peter Parker történetének végét is jelentheti a Marvel Moziverzumban.

Kevin Feige

Állítólag Pókember további két szerepléséről egyeztek meg, amiből egyet már be is jelentettek 2021. július 16-ára – ekkor érkezik a Pókember 3. – de ezen felül már csak egyszer látnánk a karaktert a Marvelnél. A 4. fázis egyértelműen a multiverzum gondolatával játszik, amire a Pókember: Idegenben folytatásban is kaptunk utalást, így ez akár még a karakter végét is jelentheti. A Titkos Háborúk című képregénysorozatban Pókember véletlenül egy új valóságban ragadt, ezzel pedig megoldanák a karakter kivezetését, és a Sony saját univerzumára fókuszálhat, melyben Pókember Venommal és Morbius-szal együtt lóghat.

Pókember: Idegenben

Még több a témában...

Ez lehetett a valódi ok, amiért Thanos a Földre küldte Lokit az első Bosszúállókban

Kévés Bence Mihály

Pepper Potts mégis visszatér a Bosszúállók 4.-ben

Kévés Bence Mihály

A Pókember gonosztevői a legrosszabbtól a legjobbig a mozivásznon

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább