Főoldal Filmek A magyarázat, hogy Thanos honnan ismerte Tony Starkot a Végtelen háborúban
Filmek

A magyarázat, hogy Thanos honnan ismerte Tony Starkot a Végtelen háborúban

Russo testvérek megválaszolták azt a kérdést is, hogy Thanos honnan tudta Stark nevét a Végtelen háború nagy jelenetében.

830
Vasember

Russo testvérek megválaszolták azt a kérdést is, hogy Thanos honnan tudta Stark nevét a Végtelen háború nagy jelenetében.

A Titánon járunk, a nagy jelenetben, amikor is Thanos és a Bosszúállók, illetve a Galaxis Őrzői összecsapnak, azonban van egy rész, ahol Thanos megszólítja a Vasembert. A legtöbben felkapták fejüket a jeleneten, hogy ezt mégis hogy, az Őrült Titán honnét tudja Stark nevét, hiszen a két karakter korábban soha nem találkozott – Tony még csak nem is hallott Thanosról eddig. Most a Végtelen háború rendezőpárosa, Anthony és Joe Russo megválaszolta ezt a sokat vitatott témát is.

Christopher Markus a film egyik forgatókönyvírója korábban úgy fogalmazott, hogy mind Thanos, mind Stark futurista személyek, akik egy jobb világért harcolnak, jóllehet különböző módszerekkel teszik ezt, de a cél mindkét karakter esetében azonos. Joe Russo most egy interjúban megerősítette, hogy Thanos az első Bosszúállókban szerzett tudomást Tony Starkról, amikor a zseni és milliárdos megfékezte őt, hogy megkaparintsa az egyik Végtelen Követ:

Thanos azért ismeri Starkot az eredeti New York-i csatából, mert ő volt az, aki megfékezte tervét.

Joe Russo azt is megjegyezte, hogy Stark egyike azon karakterek sorának, akiket Thanos célzottan próbál megölni a filmben, merthogy Stark nagy fenyegetést jelent rá és a tervére nézve:

Érdekes, mert ahogy Thanos túllép azon a ponton, egyszer csak megszerzi Vasember páncélja egy részét, de nem tölt sok időt azzal, hogy szándékosan embereket gyilkoljon, hacsak valamilyen módon nem jelent rá nézve fenyegetést. Szinte senki sem jelent fenyegetést, kivéve Tonyt, aki szerintem valamiféle egzisztenciális kapcsolatban állhat Thanosszal.

A Bosszúállók: Végtelen háború tegnaptól már digitális formában elérhető, bárki letöltheti és megnézheti a Marvel Moziverzum legmasszívabb darabját, de aki lemezes kiadásban szeretné megvásárolni, annak augusztus 14-éig várnia kell, hiszen akkor jelenik meg DVD/Blu-ray és UHD Blu-ray kiadásban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Vasember
Filmek

A Russo testvérek elárulták, miért nem lenne jó ötlet visszahozni Robert Downey Jr. Vasemberét

Vasember visszatérésének hírére Robert Downey Jr. csak ráerősített év elején.

Star Wars Jedi Survivor
Játékok

Az EA törölt egy Star Wars-játékot, a Vasember és Fekete Párduc projektek még készülnek

Leépítések és törölt projektek az Electronic Arts-nél, de készül a Star Wars...