Wide Screen
Image default
Gamer

A Magyar Witcher sztori?

A hónap végén jelenik meg a Magyar játékgyártás újabb reménysége, amely akár egy másik perspektívába is helyezheti az ilyen hazai produktumokat.

Mindig örömteli, amikor a hazánk szülöttei készítenek játékokat. A Crysis Warhead, a Codename: Panzer széria, a Rush for Berlin vagy a The Incredible Adventures of Van Helsing mind olyan alkotás volt, amely elé leülni élvezetet nyújtott és büszkék voltunk rá, hogy magyarok készítették őket.

Nemrég a lengyel CD Projekt Red gondolt egy nagyot és elkészítette a The Witcher szériát, amely akkora siker lett, hogy a Netflix már sorozatot is készít belőle. Egy részben hasonló, hiszen közép-európai mondavilágot dolgozza fel, azonban jobban megnézve velejében más témakörrel dolgozik hazánk fia az Operencia: The Stolen Sun.

A budapesti Zen Studios eddig a Pinball szériájával vált híressé, nemrég azonban azon elhatározásra jutottak, hogy egy egészen más stílusban is kipróbálják magukat. Egy igazi szerepjátékot fognak elkészíteni nekünk, amelynek alapjául magyar folklór világa szolgál. Grafikai szempontból az Unreal 4-es motorra építenek. Kicsit az oldschoolosabb rpg vonalat tűzte ki magának célul a Zen az Operenciával. Hallgassuk hát meg Jóskát, amint elmondja az alapokat az új sztori trailerben.

Gyönyörű világot építettek fel a srácok, amelyben azonnal feltűnhet a magyar mondavilág egy pár eleme. Nagyon kíváncsik vagyunk, és tűkön ülve várjuk a megjelenését! Március 29-én érkezik PC-n az Epic store kínálatában, konzolon pedig Xbox One-ra. Ehhez csatolandó, már megjelenés napján elérhető lesz a Game Passben.

Még több a témában...

Újabb félig-meddig ingyenes Battle Royale áprilisban!

Héja Szabolcs

Érkeznek a Dűne játékok!

Héja Szabolcs

Cenzúrát tartalmaz a Devil May Cry 5 Playstation-ös változata!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább