x
Close


Közelgő események

Sorozatok

A Lucifer showrunnerjével egy élőszereplős Pokémon-sorozaton dolgozik a Netflix

Sorozat formájában térnek vissza a Pokémonok.

A Lucifer showrunnerjével egy élőszereplős Pokémon-sorozaton dolgozik a Netflix
  • PublishedJuly 26, 2021

A rajongók jobb hírt nem is kaphattak volna, minthogy készül egy élőszereplős Pokémon-sorozat. Igazság szerint mindenki a Pokémon – Pikachu, a detektív folytatására várt, azonban egy tévésorozattal mindenkit meglepett a Netflix, amin a Lucifer című sorozat frontemberével dolgozik.

Bár Ryan Reynolds hangjával a Pokémon – Pikachu, a detektív nem robbantott kasszát 2019-ben, ám összességében sikeres volt, mert a rajongók és a kritikusok is kellemesen csalódtak az első élőszereplős Pokémon-filmben. A premier után mindenki a folytatást várta, de a nagy csendben időközben mindenki megfeledkezett már az álomról, most pedig a Variety értesülései szerint, ha mozifilm nem is készül, a legnagyobb streamingszolgáltató biztosan elkészíti saját tévésorozatát a Pokémonokról.

A jelentésből kiderült, hogy nem animációs sorozatról van szó, hanem élőszereplős lesz, de mivel a fejlesztés nagyon korai fázisában jár, jelenleg semmi konkrétumot nem lehet tudni a projektről, köztük a sztoriról és a főszereplőkről. Az azonban megerősítést kapott, hogy a Lucifer egyik showrunnerje és vezető producere, Joe Henderson dolgozik a cím nélküli sorozaton íróként és producerként.

A hír hallatán sok rajongó úgy véli, az élőszereplős sorozat Ash, Misty és Brock történetét meséli majd tovább, akiket megismerhettünk a népszerű rajzfilmsorozatban. De mára annyira nagy lett a franchise, hogy gyakorlatilag bármilyen történettel előállhatnak és bárki lehet főszereplő ma már, minden a készítők képzeleterején múlik, hogy mivel állnak elő.

Úgy tűnik, a Netflix nagyon komolyan veszi a tartalomgyártást, hiszen az elmúlt időben gazdagon bevásárolta magát a különféle franchise-okba. Több masszív költségvetésű projektet is bejelentettek, mellettük animációs sorozatokra is lecsapott a szolgáltató. Ugyanakkor egy friss felmérés szerint az Egyesült Államokban az elmúlt fél évben jelentősen csökkent az előfizetők száma, csaknem félmillióan mondták vissza a szolgáltatást.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.