Főoldal Sorozatok A Loki 2. évad forgatásán nagy meglepetésre feltűnt a rajongók kedvence
Sorozatok

A Loki 2. évad forgatásán nagy meglepetésre feltűnt a rajongók kedvence

Loki visszatér, és a jelek szerint nem egyedül teszi mindezt.

161
Loki
Forrás: Marvel Studios

A Loki első évadában Sophia Di Martino Sylvie-ként mutatkozott be, Loki női variánsaként, aki elszökött és elindult, hogy leszámoljon a Téridő Variancia Alapítvánnyal (TVA). A sorozat végén megölte a TVA alapítóját, ezzel pedig torzulást idézett elő az idővonalon és szabadjára engedte a Multiverzumot.

Bár Sylvie jövője bizonytalan maradt a Loki 1. évadának befejezése után, az új fotók megerősítik, hogy visszatért, és ismét Loki oldalán utazik az időben. Ezt láthatjuk most a Loki 2. évadának legfrissebb forgatási képein, hogy Sylvie Tom Hiddleston Lokijával közös kalandra indulnak, hogy megállítsák az időutazó, Kangot? Ez egy jó kérdés, hogy Kang milyen szerepet kap, és ő lesz-e a Marvel Moziverzum következő nagy főellensége.

A forgatási képeken Sophia Di Martino látható, miközben a Disney+ sorozatának 2. évadát forgatják egy McDonald’s előtt. Tom Hiddleston is jelen van, aki az első évadban már látott TVA egyenruháját viseli.

Érdekes módon Sylvie ruhát váltott, s már nem az asgardi jelmezt viseli, helyette korhű ruhákat öltött, és ebből arra lehet következtetni, hogy a sorozat egy ponton az 1970-es években játszódik. Egyelőre abban sem lehetünk biztosak, hogy a megismert Sylvie tér vissza, vagy a karakter egy variánsát látjuk a folytatásban.

A sorozat rendezője Kate Herron, a vezető író Michael Waldron, a főbb szerepekben Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Owen Wilson és Gugu Mbatha-Raw látható. A Marvel Studios még nem jelentette be, hogy mikor mutatják be a második évadot.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.

Thor Taika Waititi
Filmek

Taika Waititi csak a pénzért vállalta a Thor: Ragnarököt, és előtte semmit nem tudott a hősről

Meglepő őszinteséggel beszélt Taika Waititi, hogy miért vállalta el a Thor: Ragnarök...