Wide Screen
Image default
Játékok

A legjobb gitár feldolgozások a The Last of Us Part II-ben

Metallicát, Johnny Casht, Red Hot Chilli Pepperst és Soundgardent is hallhatunk.

Már több mint egy hete megjelent a The Last of Us Part II, így talán senkinek nem meglepetés többé, hogy tartalmaz egy minijátékot, amiben gyakorlatilag szabadon gitározgathatunk. Persze ahogy az várható volt a játékosok rá is szabadultak a dologra és elárasztották a netet a különféle feldolgozásaikkal.

A próbálkozások között van jobb és rosszabb, nyilvánvalóan mi próbáltunk az előbbi kategóriából választani. A KWFoxy nevű felhasználó például igen meggyőzően adja elő a Metallica Nothing Else Matters című dalát, vagy a Hurt Johnny Cash féle változatát.

A VG247 egyik lelkes szerzője már egy picit kevésbé ügyes (persze nehéz ügy kontrollerrel lejátszani a dallamokat, talán még nehezebb mint valódi gitáron), de cserébe rengeteg nótára rápróbál. Van itt Californication a Red Hot Chilli Pepperstől, Black Hole Sun a Soundgardentől, de The Cranberries, Radiohead és sok minden más is.

Bónusznak pedig álljon itt egy valós, nem játékbeli feldolgozás. Ebben Tash Sultana énekli el a Through The Valley című szerzeményt, amit a The Last of Us Part II első teaserében énekelt Ellie. Ausztráliában ezzel promózták a játékot.

Még több a témában...

Konzolokra is ellátogat Alto mindkét kalandja

Szarka Roland

Új harcosokkal és új platformmal érkezik a Guilty Gear -Strive-

Fonyódi Dávid

Új előzetesen a Project Cars 3

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat