Főoldal Filmek A Légió és A szépség és a szörnyeteg sztárja játssza az Örökkévalók főgonoszát, a Deviánsok vezetőjét, Kro-t
Filmek

A Légió és A szépség és a szörnyeteg sztárja játssza az Örökkévalók főgonoszát, a Deviánsok vezetőjét, Kro-t

Az arcát megmutatták, de ember legyen, aki felismeri Kro kinézetéről.

584
Örökkévalók
Forrás: Marvel Studios

Az Örökkévalók utolsó nagy előzetese óta mennek találgatások arról, hogy ki játszhatja a Deviánsok gonosz vezetőjét a filmvásznon. Sokan arra tették voksukat, hogy a Légió és A szépség és a szörnyetek élőszereplős alkotásokból ismerős Dan Stevens bújhat meg Kro szerepében, és bár a Marvel Studios ezt nem erősítette meg, a színész megtette. Eddig ezt nem erősítették meg.

A Marvel Studios következő nagy alkotása a filmvásznon az egyik legjobb és legerősebb szereplőgárdával büszkélkedhet. Sztárokból eddig sem volt hiány, azonban a sok bejelentett szerep mellett még mindig kérdőjeles, hogy ki kölcsönzi Kro hangját a filmvásznon. A Deviánsok vezetőjéről van szó, aki a végső nagy előzetesben megszólalt. A jelenet után rengeteg találgatás született a szereppel kapcsolatban, hogy kit hallhatunk a videóban, és bizony Dan Stevens neve is felmerült.

A Collider nemrég megkereste a színészt, és közvetlenül az Örökkévalók körül megjelent pletykákról faggatták, hogy valóban ő játssza a filmben Kro-t. A teljes interjú alatt egészen rejtélyesen beszélt Stevens. Bármennyire is meglepő, nem mondott semmi konkrétumot, csak viccelődött az egész „Kro körüli dologról”. Elég nyilvánvalónak tűnik, hogy nemezist játssza a filmben, és mivel tudjuk, hogy Angelina Jolie által megformált Thena romantikus kapcsolatot ápol a Deviánsok vezetőjével, valószínűleg bőven kijár a játékidőből ennek a karakternek.

A Légió című sorozat után bíztak benne a rajongók, hogy a színésznek kijár majd egy újabb jelentős szerep az egyik képregényadaptációban. A mindössze két évadot megélt sorozatban Charles Xavier professzor fiát alakította, de feltehetően sokkal emlékezetesebb szerepben láthatjuk Chloé Zhao várva várt produkciójában. A Deviánsok vezetőjéről eddig nagyon keveset árultak el, egészen az utolsó előzetesig titkolták az isteni lények gonosz testvéreit, bár a rémes kinézetéről tavaly nyáron egy hivatalos portéka leleplezte a rút külsőt.

A szerepek leosztása a következőképpen fog alakulni: Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite), Don Lee (Gilgamesh), Angelina Jolie (Thena), Barry Keoghan (Druig) és Gemma Chan (Sersi).

A filmet november 4-én fogják bemutatni Magyarországon, és ahogy korábban már megerősítették, nem kap Premier Access megjelenést, azaz a megjelenés napján nem lesz online elérhető az Oscar-díjas Cloé Zhao filmje a Disney+ streamingszolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Közelgő események