Főoldal Filmek A Kraven, a vadász producere nagyon hihető magyarázatot adott arra, miért kellett decemberre tolni a premiert
Filmek

A Kraven, a vadász producere nagyon hihető magyarázatot adott arra, miért kellett decemberre tolni a premiert

Nehéz vitatkozni a Kraven, vadász producerével, hogy miért kellett nyárról télre áttenni a premiert.

424
Kraven, a vadász
Forrás: Sony Pictures

A Kraven, a vadász producere, Matt Tolmach minap megosztotta a Sony Pictures döntésének azon okait, amiért el kellett halasztani a Marvel-film bemutatóját. A filmet nyár végén mutatták volna be a mozikban, azonban a stúdió néhány hete úgy döntött, hogy jobbnak találják, ha decemberben, az ünnepi szezonban tűzik műsorra.

A Sony Pictures áprilisban jelentette be, hogy a Kraven, a vadász premierjét 2024. augusztus 30-ról 2024. december 13-ra halasztja. Tolmach egy rövid magyarázattal szolgált, hogy miért változtattak ismét a film megjelenési dátumán. A Collider interjújában a producer elmondta, hogy ez a stúdió stratégiai lépése volt, amely a projekt iránti bizalmukat tükrözi.

„A Kraven karácsonyra került, mert izgatottak vagyunk miatta, és karácsony a legjobb bemutatási időszak – amikor az embereknek van idejük újra és újra moziba menni” – mondta Tolmach, rávilágítva a legújabb változtatásra, hogy miért kellett nyárról télre csúsztatni a bemutatót. „Ez valóban a stúdió érzését tükrözte a filmmel kapcsolatban. Nagyon izgatottak vagyunk. De ez egy nagyszerű lépés, amely tükrözi a film iránti érzéseket.”

A Kraven, a vadász bejelentése óta több alkalommal is elhalasztották a bemutatót. A Sony eredetileg 2023. január 13-ra tervezte a premiert, majd később október 6-ra tolta anélkül, hogy magyarázatot adott volna. Az SAG-AFTRA (az amerikai színészek szakszervezete) sztrájkja miatt aztán 2024. augusztus 30-ra került át.

Bár az újabb változtatással elkerülte a nyári vakációs időszakot és az augusztusi R-besorolású filmek dömpingjét (Alien: Romulus, Horizont: Egy amerikai eposz, A holló), a decemberi megjelenéssel sem lesz könnyű dolga Kravennek, mivel ugyanabban a hónapban több családbarát filmet is bemutatnak a mozikban. Decemberben érkezik a The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim (december 13.), a Mufasa: Az oroszlánkirály (december 20.), a Sonic, a sündisznó 3. (december 20.), míg Robert Eggers Nosferatu vámpírklasszikusának feldolgozása december 25-én kerül a mozikba.

Az Aaron Taylor-Johnson főszereplésével készült Kraven, a vadász első előzetese már ízelítőt adott a rajongóknak, hogy mire számíthatnak, és eddig sok okuk nincs bizakodni, hogy a Madame Web után kapnak egy jó filmet.

Kraven, a vadász
Forrás: Sony Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

3 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...