Főoldal Játékok A következő hónapban tiszteletét teszi a Marvel’s Avengers next-gen változata Sólyomszem kíséretében
Játékok

A következő hónapban tiszteletét teszi a Marvel’s Avengers next-gen változata Sólyomszem kíséretében

Márciusban már ki fogja tudni használni a Bosszúállók legújabb kalandja a next-gen konzolok által adott többletet.

520

A Square Enix bejelentette, hogy a Marvel’s Avengers újgenerációs változata 2021. március 18-án fog megjelenni PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. Teszi ezt a játék második új játszható szuperhőse, a tévedhetetlen pontosságú páratlan íjász, Clint Barton, avagy Sólyomszem kíséretében. A PlayStation 4 vagy Xbox One verzióval rendelkezők plusz költség nélkül válthatnak majd az újgenerációs változatra, és játékállásukat megtartva átvihetik mentésüket is.

Clint Barton egyedi képességeivel színesíti a Marvel’s Avengers hőseinek sorát az Operation: Hawkeye – Future Imperfect keretében, ami további költség nélkül elérhető az alapjáték birtokosainak minden platformon. Az új játszható szuperhős és az Avengers Initiative történetének új fejezete mellett, a DLC egy új gonoszt is bemutat Maestro személyében, aki az apokaliptikus jövőben megőrült Hulk azon változata, amiben egyesül Bruce Banner elméje, valamint Hulk ereje és képességei.

Mit is tud a next-gen változat?

A Marvel’s Avengers PlayStation 5 és Xbox Series X/S változata megnövelt képfrissítést és feljavított látványvilágot kínál a jelenlegi generációs verzióhoz képest, akár 4K felbontásban PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en, és 1440p-ben Xbox Series S-en. A játék a konzolok beépített SSD-jét kihasználva drámaian gyorsabb töltési időt biztosít, a grafikai erő és memória segítségével pedig magasabb felbontású textúrákat és modelleket, feljavított hősi mozdulatokat és páncéltörést, valamint más fejlesztéseket kínál. Az újgenerációs konzolok erejének köszönhetően a játékosok valóban szuperhősnek érezhetik magukat.

Miben lesz majd több az Operation: Hawkeye?

A Future Imperfect története onnan folytatódik, ahol Clint Barton tanítványa, Kate Bishop Operation: Taking AIM hadművelete befejeződött, és egyedül, vagy az igazi szuperhős élményért akár három barát oldalán is játszható. A játékosok többet megtudhatnak Hawkeye a SHIELD vezetője, Nick Fury utáni kutatásáról, aki véleménye szerint segíthetne megfékezni az AIM felemelkedését. Keresése végül egy Monica Rappaccini által épített veszedelmes új fegyvert fedett fel, ami megváltoztathatja az emberiség sorsát. Utazása során Clint egy időhajlító kísérletben találja magát, mely során egy kozmikus erők által elpusztított jövőbeli Földön találja magát, ahol Maestro, Hulk öregebb és őrültebb változata várja, aki legalább olyan eszes, mint amilyen erős.

A Future Imperfect felvezetése, az Operation: Kate Bishop – Taking AIM 2020. december 8. óta elérhető. A Taking AIM keretében Kate Bishop, a mesteri íjász és képzett tornász újra felbukkan Nick Fury az A-Day-t követő eltűnése utáni kutatásából, melynek nyomai a szintén eltűnt Hawkeyehoz vezetnek. Ahogy felfedi a Tachyon Rifts hirtelen megjelenése mögötti rejtélyt, felfedezi az AIM újabb őrült tervét, ami arra kényszeríti, hogy ismét egyesítse erejét a Bosszúállókkal.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Kraven, a vadász
Filmek

A Kraven, a vadász producere nagyon hihető magyarázatot adott arra, miért kellett decemberre tolni a premiert

Nehéz vitatkozni a Kraven, vadász producerével, hogy miért kellett nyárról télre áttenni...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Már a jegyelővétellel rekordot döntött a Deadpool & Rozsomák

Tényleg Deadpool és Rozsomák mentheti meg a Marvel Moziverzum jó hírnevét?