Főoldal Sorozatok A klónok háborúja az elmúlt évek leglátványosabb fénykardpárbaját hozta Ahsoka és Darth Maul között
Sorozatok

A klónok háborúja az elmúlt évek leglátványosabb fénykardpárbaját hozta Ahsoka és Darth Maul között

Egy kulisszák mögötti videót osztottak meg a Star Wars: A klónok háborúja leglátványosabb fénykardpárbajáról, amit rendhagyó módon rögzítettek.

496
Star Wars: A klónok háborúja

Egy kulisszák mögötti videót osztottak meg a Star Wars: A klónok háborúja leglátványosabb fénykardpárbajáról, amit rendhagyó módon rögzítettek.

Manapság Sam Witwer legismertebb szerepe, hogy Darth Maul hangjával azonosítják a színészt, bár az élőszereplős feldolgozásban, a Star Wars I. rész – Baljós árnyakban Ray Park keltette életre a karaktert, de már akkor Witwer hangján szólalt meg Darth Sidious tanítványa. Maul túlélte a nabooi csatát, és még számtalan alkalommal visszatért, természetesen mindig Witwer hangját kölcsönözte.

Legutóbb pedig a nagysikerű Star Wars: A klónok háborúja animációs sorozatban hallhattuk, amikor Darth Maul és Ahsoka Tano csapott össze a Mandalóron. A csatának már csak azért is volt olyan nagy létjogosultsága, hiszen most először találkozott a két szereplő, valamint az elmúlt évek leglátványosabb, legjobban megkoreografált fénykardpárbaját láttuk. A rajongók is tátott szájjal követték az eseményeket, mindenkit ámulatba hoztak, ezt mégis hogyan sikerült így összerakni.

A rész bemutatója után egy kulisszák mögötti videót osztottak meg, melyben a The Mandalorian kaszkadőre, Lauren Mary Kim és Ray Park, az a színész adja elő a párbajt, aki egyszer már maradandó csatában vette ki részét Obi-Wan Kenobival szemben. De itt fontos leszögezni, ahogy a videóban is elmondják, a látványos párbaj az animációs csapat érdeme is, akik elképesztő munkát végeztek a vizuális effektekkel és a megrajzolt karakterekkel.

Azt akartam, hogy ez a harc nagy legyen. És ez arra vett rá, hogy gondoljam át – egy mivel egy jó ideje már ismerem Rayt – miért nem vonjuk be, és rögzítünk néhány mozdulatot? Még egyszer Maul lehetne, fizikai harcot látnánk.

Dave Filoni

Tegnap már bemutatták az utolsó előtti részt, az évadzáró epizódot pedig mikor máskor, mint holnap, a neves May the 4th Be With You napon fogják bemutatni. A különleges eseményt személyesen Dave Filoni is kommentálni fogja a világhálón, és várhatóan még több érdekes dolgot megtudunk majd a The Mandalorian második szezonjáról, ami ősszel rajtol a Disney+ streamingszolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Darth Maul
SorozatokBREAKING

Darth Maul is visszatér az Obi-Wan Kenobi-sorozatban?

A jól ismert karakter visszatérését az őt alakító színész hinthette el.

Filmek

Dave Filoni a Star Wars jövője, aki megmutatta, hogy kell jó sorozatot készíteni

Az elmúlt évtized legtehetségesebb Star Wars készítője: Dave Filoni.