Főoldal Előzetesek A Kék Bogár bővített előzetesében a főgonosz elleni harcban láthatjuk a DCU első szuperhősét
Előzetesek

A Kék Bogár bővített előzetesében a főgonosz elleni harcban láthatjuk a DCU első szuperhősét

A Kék Bogár új előzetesében végre a film főgonoszát is láthatjuk. Ez tényleg jó kalandnak ígérkezik.

165

Nemrég megerősítették, hogy a Kék Bogár lesz a teljesen újjáépített DC Univerzum első igazi filmje, így annak függvényében, hogy hogyan teljesít majd a kasszáknál a DC Studios következő filmje, számíthatunk Jaime Reyes (Xolo Maridueña) felbukkanására majd James Gunn és Peter Safran univerzumában.

Holnapra vártuk, azonban a Warner Bros./DC Studios nem vesztegette az időt, így egy nappal korábban közzétette a Kék Bogár bővített trailerét, újabb betekintést engedve a szuperhős izgalmas eredettörténetébe. A főhősünknek nem maradt sok ideje, hogy kiismerje a szkarabeusz páncélját, mert fel kell vennie a harcot egy titokzatos szupergonosszal, aki ugyanolyan szupererővel van felvértezve, mint a címszereplő.

“Jaime Reyes végzett az egyetemen, tele van nagy álmokkal, és elég hamar kénytelen rájönni, hogy a valóság egészen másképp néz ki.” – olvasható a film szinopszisában. “Már éppen elkeseredne, amikor a sors közbeszól, és mindent felforgat. A srác véletlenül megszerez egy ősi múltból származó, földön kívüli eredetű biotechnológiai szuperfegyvert: a szkarabot. Pontosabban: az szerzi meg őt. A szkarab – ki tudja miért – Jaimet választja magának új gazdatestjének, úgyhogy testpáncélt, hihetetlen technikájú fegyverarzenált és legfőképpen különleges, mindig új meglepetést okozó képességeket ad neki. Ajándék, de nem lehet visszaadni. Soha többé. Jaime lesz Kék Bogár. És rajta múlik, mihez kezd ezzel. Először majd megőrült. Azután élvezi az új helyzetet. És végül kénytelen harcba szállni.”

A szereplők között van még Susan Sarandon, Bruna Marquezine, Belissa Escobedo, Adriana Barraza, Elpidia Carrillo, Damián Alcázar és Raoul Max Trujillo.

Kék Bogár magyar bemutatójára 2023. augusztus 17-án kerül sor, kizárólag a mozikban.

Kék Bogár
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.