Főoldal Filmek A kaszkadőröknek küldött ajándékok leplezték le a Venom: The Last Dance főellenségét?
Filmek

A kaszkadőröknek küldött ajándékok leplezték le a Venom: The Last Dance főellenségét?

Eddie Brock és Venom egy kevésbé ismert főellenségét kaphat.

439
Venom
Forrás: Sony Pictures

Idén ősszel mozikba kerül a Sony Pictures várva várt folytatása, amely várhatóan – ahogy arra a film címe is utal az utolsó tánccal – Eddie Brock és Venom utolsó kalandját jelenti. A stáb már rég összecsomagolt, hetekkel ezelőtt befejeződött a forgatás, ennek ellenére keveset tudunk a filmről. A Venom: The Last Dance című film kaszkadőrcsapata egy nagyon menő merch-et kapott ajándékba, amely talán a film főellenségét is leleplezte.

Alig több mint öt hónapra vagyunk a film bemutatójától, és eddig még egy hivatalos képet nem kaptunk. A siker nagyon ráférne már a Sonyra olyan bukások után, mint a Morbius és a Madame Web. Bár a Venom két korábbi részét a kritikusok nem szerették, a másodikat különösen rosszra tartották, a rajongók szerették, s a stúdió egyik legjövedelmezőbb üzlete volt.

A közösségi médiában osztottak meg képet a stábtagoknak szánt ajándékról. Egy sapka és póló látható a lenti képen, a póló hátoldalára a Venom feliratot nyomtatták, de ami fontos, hogy zöld színnel kiemelték a hármast, illetve a sapkán három karmolás nyom látható a szimbiota arcán.

Az utalás ismerős lehet a rajongóknak, hiszen a képregényekben egy Lasher nevezetű szimbiótát ábrázoltak így. Először a Venom: Lethal Protector #4 számában jelent meg 1993-ban. Ő Venom egyik utódja, és az Élet Alapítvány azzal a céllal alkotta meg mesterségesen a lényt, hogy másolják Venom minden képességét.

A Lasher emberi gazdatestje Ramon Hernandez, egy zsoldos, aki négy másik emberrel közösen birtokolta a szimbiótát, és egy szupererős csapatot alkotott, amelynek elsődleges feladata a cég védelme volt.

Ram n Hern ndez Lasher Earth 616 from Absolute Carnage Scream Vol 1 1 Bagley Connecting Variant cove

Bár kevésbé ismert ez a karakter, mint például Mészárszék, nem ez lenne az első alkalom, hogy viszonylag ismeretlen szimbiótát vesz elő a képregényekből a stúdió. Eddie Brock első ellenfele Káosz volt, akiről sokan az első filmben hallottak először. A megosztott portéka egyértelműen utalás Lasherre, de a film főellensége akár Scream, Agony és Phage is lehet, hiszen hivatalosan nem jelentettek be még semmit.

Chiwetel Ejiofor (Doctor Strange) főszerepet kap a harmadik részben, de arról egyelőre nincs hír, hogy kit alakít; a legnépszerűbb elmélet a neten az, hogy Orwell Taylor tábornok szerepét kapta. Juno Temple (Ted Lasso) és Clark Backo (Letterkenny) szintén feltűnik a filmben ismeretlen szerepekben. Arra számítunk még, hogy Michelle Williams újra eljátssza Anne Weying, azaz She-Venom szerepét.

“Tom Hardy visszatér a halálos védelmező Venom szerepében a sorozat harmadik részében, amelyet Kelly Marcel rendez, és egyben ő felel a forgatókönyvért is, a sztorit pedig Marcel és Hardy írta. A producerek Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal, Kelly Marcel, Tom Hardy és Hutch Parker” – olvasható egy másik kommünikében.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.