x
Filmek

A Jurassic World íróját kapta meg a Pacific Rim 2

A tűzgyűrű folytatását előbb törölték, majd fél évre rá ismét felütötte a fejét, hogy teljesen nem mondott le róla a 20th Century Fox, jönni fog a folytatás, csak azt nem

A Jurassic World íróját kapta meg a Pacific Rim 2
  • Publishedmájus 13, 2016

A tűzgyűrű folytatását előbb törölték, majd fél évre rá ismét felütötte a fejét, hogy teljesen nem mondott le róla a 20th Century Fox, jönni fog a folytatás, csak azt nem tudjuk, hogy mikor.

Év elején jött aztán az átszerveződés, előbb a rendezőt cserélték le Steve S. DeKnightra, aki Guillermo del Torot váltotta, de őt sem menesztették teljesen, produceri székbe került. DeKnightról tudniillik, hogy ő a DareDeveil első évadjának a rendezője.

A The Hollywood Reporter cikkéből kiderül, hogy a film korábbi stábját is átszervezték, s egy jobb folytatást terveznek, szeretnének kiadni. Az első rész pocsék volt, és még csak finoman is fogalmaztam, mert övön alulira sikerült a Tűzgyűrű első része. Sem a fogatásról, sem a premier napjáról nem tudunk pontos információt.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.