Joker

A Joker-film végső előzetese még többet fed fel a karakter sötét múltjáról

Befutott a DC Moziverzum egyik legkülönlegesebb alkotásának, a Joker-filmnek a harmadik és egyben utolsó előzetese.

Befutott a DC Moziverzum egyik legkülönlegesebb alkotásának, a Joker-filmnek a harmadik és egyben utolsó előzetese.

Ahogy azt korábban megígérték, még a Velencei Filmfesztivál bemutatója előtt megkapjuk Joaquin Phoenix főszereplésében forgatott Joker-film harmadik előzetesét, amiből még többet megtudunk a DC képregények legismertebb gazfickójáról, Jokerről. A korábbi jelenetek mellett számos újat is kaptunk, amik még közelebbről mutatják be, hogy Arthur Fleck miként változott át Gotham City hírhedt bohócává. De most először bukkan fel az előzetesben Batman apja, Thomas Wayne, akit Brett Cullen alakít.

Todd Phillips rendező múltkor már elárulta, hogy a Joker-film története nem követi majd a képregényeket, tehát valóban egyedi eredettörténetet kapunk a karakterhez, amivel nincs is semmi baj, hiszen Joker még a DC képregényekben sem kapott eredetet, lényegében a filmben bármit megtehetnek a főszereplővel, de természetesen így is lesznek csalódott rajongók, akik többet szerettek volna megtudni a karakterről, mintsem hogy Joker egy smink mögé bújt őrült, ellenben a korábbi Batman-filmek gonoszával

A hazai mozikba október 3-án kerülő filmben a Jokert játszó Joaquin Phoenix mellett szerepel Robert De Niro, Zazie Beetz, Bill Camp, Frances Conroy, Marc Maron és Shea Whigham is.

Total
37
Shares
Previous Article

Megkérkezett a Collection of Mana

Next Article
Venom Pókember

Állítólag Tom Holland Pókembere feltűnt volna a Venom-filmben, csak törölték a jelenetet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!