Főoldal Filmek A Jessica Jones egyik szereplője is csatlakozott a Kingdom of the Planet of the Apes szereplőgárdájához
Filmek

A Jessica Jones egyik szereplője is csatlakozott a Kingdom of the Planet of the Apes szereplőgárdájához

Eka Darville a következő, aki aláírt az új A majmok bolygója-filmre.

540
A majmok bolygója

Szeptember végén számoltunk be, hogy a Disney zöld utat engedett A majmok bolygója következő részében. A 20th Centruy Studios bejelentéséből annyi derült ki, hogy valamikor 2024-ben érkezik a film, valamint A majmok bolygója – Háború eseményei után játszódik sok évvel később. A filmhez eddig két név csatlakozott, Freya Allan és Peter Macon, most azonban újabb név merült fel.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Jessica Jones című sorozatból Eka Darville csatlakozott a készülő filmhez. Malcolm Ducasse szerepében volt látható Darville Netflix szuperhősös sorozatának mindkét évadában, valamint a The Defendersben is feltűnt, most pedig aláírt egy szerepre a 20th Century Studios készülő új A majmok bolygója-filmjében, de a karakteréről nem közöltek részleteket.

328 VIOLET 201 Unit 00716R

Owen Teague (Az, The Stand) játssza a “főszereplő majmot”, és a stúdió nemrég tett bejelentéséből megtudtuk, hogy a forgatás valamikor ebben a hónapban kezdődik. Ahogy már említettük, a főszereplőket a Vaják sztárja, Freya Allan és Peter Macon (The Orville) játszák. A rendezői feladatokat Wes Ball (Az útvesztő) viszi.

A film egy teljesen új fejezetet nyit A majmok bolygója-sagában, és sok évvel a 2017-es A majmok bolygója – Háború befejezése után veszi fel a fonalat. A forgatókönyvön Josh Friedman (A világok harca), Rick Jaffa és Amanda Silver (A majmok bolygójának – Lázadás), valamint Patrick Aison (Préda) dolgozott. Joe Hartwick Jr. (Az útvesztő-trilógia), Rick Jaffa, Amanda Silver és Jason Reed (Mulan) a film producerei; Peter Chernin és Jenno Topping az executive producerek.

Steve Asbell, a 20th Century Studios elnöke a következőt mondta korábban: “A majmok bolygója a filmtörténet egyik legikonikusabb és legtörténelmesebb sci-fi franchise-a, valamint kitörölhetetlen része stúdiónk örökségének. A majmok bolygója: Királyság című filmmel kiváltságosnak érezzük magunkat, hogy folytathatjuk a sorozat fantáziadús, elgondolkodtató mozi hagyományát, és alig várjuk, hogy 2024-ben a közönséggel megoszthassuk Wes rendkívüli elképzelését erről az új fejezetről.”

Az ikonikus franchise 2011-ben egy rebootot kapott A majmok bolygója – Lázadás címmel, három évvel később jött A majmok bolygója – Forradalom, a trilógia harmadik részét pedig 2017-ben mutatták be A majmok bolygója – Háború címen. Bőven van még potencia a történetben, de egyelőre nehéz megmondani, hogy az új részt folytatás vagy teljes reboot lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A majmok bolygója: A birodalom
Filmek

A majmok bolygója: A birodalom alkotói kilenc filmes történetet álmodtak meg

Bőven maradt még történet A majmok bolygója előzményében.

A majmok bolygója: A birodalom
Filmkritikák

A majmok bolygója: A birodalom kritika

Egy méltó és a franchise egyik legjobb része lett A majmok bolygója:...