Főoldal Filmek A Hófehérke árucikkei leplezték le, milyen lesz Rachel Zegler Disney hercegnője és Gal Gadot gonosz királynője
Filmek

A Hófehérke árucikkei leplezték le, milyen lesz Rachel Zegler Disney hercegnője és Gal Gadot gonosz királynője

Megkaptuk az első képeket a Hófehérke élőszereplős változatáról.

1.8k
Hófehérke

A nyár elején nemegyszer előfordult, hogy a címszereplőt játszó Rachel Zegler kijelentései után címlapra került a Disney Hófehérke című élőszereplős feldolgozása, és mindezt úgy, hogy a filmből egy kockát se láttunk. Amilyen gyorsan felkapták a híreket, olyan gyorsan elült a por a Disney klasszikus meséjének élőszereplős változata körül.

A Disney még semmit nem mutatott a filmből, még a főszereplőkről se osztott meg képeket, most azonban a Mattel hamarosan megjelenő árucikkeinek hála láthatjuk őket, hogy Rachel Zegler Disney-hercegnője milyen jelmezt fog viselni a filmvásznon. Míg Gal Gadot Gonosz Királynőjét csak futólag láthatjuk, addig megcsodálhatjuk Zegler jelmezét teljes egészében. Elnézve a lenti képeket, panaszra nincs ok, a készítők kitettek magukért, mert Hófehérke pontosan úgy néz ki, mint akit a meséből vettek volna elő.

Hófehérke jelmeze pontos megegyezik az 1973-as rajzfilmben látott jelmezzel, de ez annyira nem okozott nagy meglepetést, miután láttunk már forgatási képeket a beöltözött Zeglerről. Gal Gadot gonosz királynőjéről nehéz állást foglalni, hiszen az ő jelmezét nem látjuk teljes egészében, csak egy apró részletet belőle, de kiindulva a címszereplőből, valószínűleg ő sem okoz csalódást majd.

Bajban Hófehérke

Nehéz megjósolni, hogy mit várhatunk a filmtől, mert mindenki arra készült a szereplőgárda bejelentése után, hogy egy kiváló feldolgozás lesz. Ehhez képest az elmúlt hónapokban megosztó híreket olvashattunk a filmről, kezdve azzal, hogy a Hét törpe nem kap szerepet a filmben, majd a főszereplőt alakító Rachel Zegler megjegyzésein át, aki Flórián herceget egy “zaklatóhoz” hasonlította, magyarul sok jót nem lehet elmondani.

A szereposztásról röviden még annyit, ahogy már említett, a filmben Rachel Zegler lesz Hófehérke, Gal Gadot a Gonosz Királynő, Ansu Kabia a Vadász, Martin Klebba Morgó, Andrew Burnap pedig Jonathan. Az oroszlánkirály feldolgozásával ellentétben a Hófehérke nem egy hű adaptáció lesz, ezért is hiányozhat sok ismerős név a listáról.

Marc Webb (A csodálatos Pókember) rendező Hófehérke-tervéről valójában nem sok mindent árultak el, bár azt tudjuk, hogy a forgatókönyvet a Barbie rendezője, Greta Gerwig és a drámaíró Erin Cressida Wilson írta.

Bár a filmet jelenleg 2024. március 22-én tervezik bemutatni, nemrég arról számoltak be, hogy “szinte biztosan eltolják”. Tekintettel az ikonikus tündérmesét övező negatív reakciókra, jó esély van rá, hogy a Disney újraforgatást tervez. Egy másik okból kifolyólag is csúsztatásra lehet számítani, ugyanis nemrég arról számoltunk be, hogy a Dűne – Második Rész premierjét 2023. november 3-ról 2024. március 15-ére tolták a jelenleg is tartó sztrájkok miatt.

Hófehérke
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

gravity falls Rejtélyek városkája
Sorozatok

Visszatérhet a Rejtélyek városkája

Lehet, hogy egyszer még eltölthetünk egy újabb nyarat Gravity Fallsban?