Kevin Hart

A hírek szerint Kevin Hart, a Jumanji sztárja lehet Roland az élőszereplős Borderlands-filmben

Kevin Hart lehet Roland a Borderlands feldolgozásban.

Még nyár elején számoltunk be a meglepő hírről, hogy a Thor: Ragnarök és A Gyűrűk ura filmekből ismerős Cate Blanchett kapta Lilith szerepét Cabin Fever rendező feldolgozásában. A hírt később a Lionsgate stúdió is megerősítette egy posztban, hogy a színésznő főszereplésével érkezik a Gearbox Software és a 2K csapat Borderlands filmes feldolgozása a mozikba.

A The Illuminerdi értesülései szerint most újabb nagy név készül csatlakozni a szereplőgárdához. A lap információi szerint Kevin Hart is tárgyalásokat folytat Roland szerepéért. Ha esetleg nem játszottál volna a videojátékkal, akkor röviden azt lehet tudni a karakterről, hogy egy tisztességes, őszülő veterán férfi, a Crimson Lance egy korábbi tagja, aki most katonaként dolgozik.

Nem tudni, hogy a hol tartanak a tárgyalások, mennyire előrehaladottak az egyeztetések, vagy esetleg még csak az első körös interjúkat futják. A következő hetekben, hónapokban valószínűleg több dolgot is megtudunk majd a projektről, akárcsak arról, hogy ki kapja végül Roland szerepét az élőszereplős feldolgozásban.

A Lionsgate stúdió nem aprózza el a projektet, nemcsak nagy nevekkel szeretné életre kelteni a játékot, hanem neves írót is igazolt. A forgatókönyvön az a Craig Mazin dolgozik, aki a tavalyi évben a Csernobil-sorozatot is szállította az HBO-nak, valamint aki a The Last of Us-sorozaton is dolgozik a Naughty Dog fejlesztőcsapatával.

Total
6
Shares
Previous Article
Wonder Woman 1984

Gal Gadot elárulta, hogy miért volt olyan megterhelő a Wonder Woman 1984 forgatása

Next Article
Chaos Walking

Megvan a Chaos Walking új bemutatója, amihez még egy klipet is kaptunk a filmből

Related Posts