Főoldal Sorozatok A hírek szerint Bill Skarsgård lesz újra Pennywise az Az előzménysorozatában
Sorozatok

A hírek szerint Bill Skarsgård lesz újra Pennywise az Az előzménysorozatában

Örülhetünk, mert a hírek szerint Bill Skarsgård lehet újra Pennywise.

750
Pennywise

Nemrég megtudtuk, hogy Jason Fuchs és Brad Caleb Kane-t szerződtették társ-showrunnerként az HBO Max készülő Az-előzménysorozat vezetésére, és várhatóan a filmek rendezője, Andy Muschietti is szerepet vállal majd vezető producerként, és valószínűleg legalább egy epizódot (feltehetően majd a pilot epizódot) rendezni is fog.

Az elmúlt napokban újabb pletyka kapott szárnyra a sorozattal kapcsolatban. A hírt még nem erősítették meg, de arról kezdtek beszélni, hogy az előzménysorozatban visszatérhet Bill Skarsgård mint Pennywise. A The Illuminerdi újabb részleteket derített ki a projektről, és úgy hangzik, hogy a Welcome To Derry című sorozat több közös vonást is mutat Stephen King klasszikus horrorregényével.

Az oldal szerint a sorozat a ’60-as években fog játszódni, és jelenleg egy 30-as éveiben járó fekete férfi főszereplőt keresnek, aki egy hazafias katonai pilótát fog alakítani, s “megpróbálja összehozni az embereket egy valószínűtlen időben”. Emellett fiatal színészeket is keresnek a forgatásra, vagyis úgy hangzik, mintha a Lúzerek Klubja valamilyen formában visszatérne, mégha nem is az eredeti felállásban, de itt is fontos szerepet játszanak majd a gyerekek.

A legérdekesebb felfedezés azonban alighanem az, hogy Bill Skarsgård állítólag újra eljátssza Pennywise, a bohóc szerepét a készülő sorozatban. A pletykát eddig sem a készítők, sem maga a színész nem kommentálta, de valószínűleg ennek sokan örülnének. Skarsgård félelmetesen játszotta a gyilkos bohócot, az Az-filmek fénypontja volt.

A Welcome To Derry sztorijával kapcsolatban még nem árultak el részleteket. A legutóbbi filmekből kiderült, hogy Pennywise először 1715-ben érkezett Derrybe egy aszteroidán keresztül. Azóta a démoni lény nagyjából huszonhét évente újra felbukkan, hogy terrorizálja a derryi gyerekeket. Addig táplálkozik belőlük, amíg el nem jön az ideje, hogy újra téli álmot aludjon. A város több száz éves történelmét felfedezhetjük, így csak találgatni lehet, hová vezet a történet, de a sorozat szinte biztosan beleássa magát a démoni lény eredetébe.

Pennywise
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...