Wide Screen
Image default
Sorozatok

A hírek szerint a Netflix máris berendelte a Vaják harmadik évadát

Lauren Schmidt Hissrich csapata a jelek szerint továbbra is élvezi a bizalmat.

Lauren Schmidt Hissrich csapata a jelek szerint továbbra is élvezi a bizalmat.

A Vaják december 20-án debütált a Netflixen, és bár a kritikai fogadtatása felemás volt a szériának (a mi írásunk itt olvasható), a rajongók javarészt elégedettek voltak a látottakkal, így nem meglepő, hogy a szolgáltató bízik a sorozatban. A We Got This Covered információi szerint már a harmadik évad berendelésének hivatalos bejelentésére sem kell sokat várni.

Korábban kiderült, hogy a második évad forgatása februárban kezdődik majd, az utolsó jelenetet pedig augusztusban veszi majd fel a stáb, a főszereplő trió (Anya Chalotra, Freya Allan és Henry Cavill) természetesen visszatér. A háttércsapatban eddig csupán egyetlen változás történt, Jenny Klein forgatókönyvíró nem tér vissza, ugyanis kizárólagos szerződést kötött az Amazonnal. A napvilágot látott információk szerint a második évad Sapkowski Tündevér című regényére támaszkodik majd, míg a harmadik szezon alapját a Megvetés ideje című mű képzi majd. A Netflix azt is bejelentette, hogy 2021-ig biztosan nem térünk vissza Geralték világába.

A megelőlegezett bizalom nem meglepő abban a tekintetben, hogy Lauren Schmidt Hissrich, a sorozat showrunnere korábban kifejtette, hogy minimum hét szezonosra tervezi a kalandot. Ahogyan korábban említettük, a közönség jól fogadta a sorozatot, sőt kiderült, hogy a játékok népszerűségének is jót tett a széria, rajongói részről tehát a készítők megkapják a szükséges támogatást.

A második évad premiere a legvalószínűbb forgatókönyv szerint 2021 első negyedévében lesz.

Még több a témában...

Előzmény-minisorozatot kap a Vaják a Netflixen

Vigh Martin

Megérkeztek az első fotók Millie Bobby Brown és Henry Cavill közös filmjéből

Vigh Martin

Henry Cavill még a következő években is szívesen játszaná Superman szerepét

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat