Wide Screen
Image default
Filmek

A hírek szerint a Démonok között 3. premierjét is eltolhatják

Úgy tűnik, a stúdió még a szeptemberi bemutatót is korainak ítéli.

A koronavírus-járvány továbbra is érezteti hatását a filmiparban, a nyári premiereket sorra tolják el a stúdiók, nagyon úgy tűnik, hogy senki sem szeretne a moziszezont megnyitó első fecske lenni. Az olyan szempontból érthető is, hogy a nagyobb volumenű blockbusterek esetében felettébb fontos, hogy a film szinte mindenhol a világon látható legyen, az amerikai piac pedig egyébként is kulcsfontosságú, így ameddig az Egyesült Államokban nem javul drasztikusan a helyzet, addig sok film juthat az elhalasztás sorsára.

A Deadline információi szerint a stúdiók fontolgatják a premierek további eltolását, a lap szerint ebből a szempontból július 4-e lehet a legfontosabb dátum, ekkor ugyanis újabb késéseket jelenthetnek be akár a Mulan, akár a Tenet esetében. Sőt, többen odáig is merészkedtek, hogy nem lenne meglepő, ha az egész augusztusi műsorrend szeptemberre csúszna.

Ez pedig megint csak elindíthat egy dominóeffektust, már meg is érkeztek az első hírek azzal kapcsolatban, hogy a New Line Cinema a Démonok között harmadik epizódjának szeptember 11-i premierét egészen 2021-ig tolná. Kijelenthető, hogy jelenleg az egész filmipar a Warner és a Disney lépéseit figyeli, hiszen a többi stúdió minden bizonnyal az ő döntéseikre reagálva fogja meghozni ezeket a kulcsfontosságú döntéseket.

Amennyiben egy fontos film premierdátuma módosul, mi természetesen azonnal be fogunk számolni róla.

Még több a témában...

[CCXP 19] Kiderült a Démonok között 3. címe, és a történet néhány részlete

Vigh Martin

Befutott az Annabelle 3. első előzetese!

Kévés Bence Mihály

Az Annabelle 3 teaer videója leplezte le a film címét

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat