Démonok között

Először nyerhetünk bepillantást a Démonok között harmadik részébe

Egy kulisszák mögötti videó nyújtja az első betekintést a filmbe.

A Démonok között 3., mindent összevetve már a franchise hetedik filmje lesz, eredetileg 2020 szeptemberében került volna a mozikba, azonban a koronavírus-járvány miatt jócskán eltolták a premiert. A hivatalos szinopszis szerint egyébként erre számíthatunk a filmben:

Egy hátborzongató történet, mely még a Warren házaspárt is sokkolta. Az egyik legveszedelmesebb ügy, amellyel valaha találkoztak. A történet kezdetén egy fiatal fiú lelkéért folyik a küzdelem, később azonban a pokol olyan mély bugyraiba jutnak el Warrenék, ahol még sohasem jártak. Ráadásul, az Egyesült Államok történetében először egy gyanúsított démoni jelenlétre hivatkoznak a bíróságon.

A Warner Bros. most a YouTube-on tett közzé egy nagyjából harmincperces videót, mely a film elkészültét hozza valamivel közelebb a rajongókhoz. A videóból egyébként több fontos információt is megtudhattunk. Egyrészt a film 1981-ben fog játszódni, korábban ezt nem közölték a közönséggel. Illetve a készítők némileg szakítanak a franchise eddigi alkotásival, hiszen ezúttal nem egy rejtélyes ház áll majd a történet középpontjában, az események nagy része egy tárgyalóteremben fog játszódni. A központi ügy Arne Cheyenne tárgyalása lesz, mely azért volt kulcsfontosságú az amerikai történelemben, mert ez volt az első alkalom, mikor a bíróságon démoni jelenlétet neveztek meg a gyilkosság indítékaként. A visszatérő Patrick Wilson röviden így foglalta össze a fejleményeket:

Ez a film nagyon más lesz, mint bármi, amit eddig ebben a franchise-ban láthattunk.

A Démonok között harmadik része 2021. június 4-én érkezik.

Total
18
Shares
Previous Article

Launch trailert kapott a Call of Duty: Black Ops Cold War

Next Article
The Batman

Robert Pattinson is motorra pattant a The Batman forgatásán

Related Posts