A héten debütál a Marvel kapitány és az Aquaman filmek előzetesei?

A hírek szerint igen, valamikor a héten a CineEurope rendezvényen bemutatnak egy Marvel és egy DC Comics szuperhősfilm trailert.

A hírek szerint igen, valamikor a héten a CineEurope rendezvényen bemutatnak egy Marvel és egy DC Comics szuperhősfilm trailert.

James Wan rendező korábban Twitteren elárulta, hogy már nem kell sokat várnunk Arthur Curry első kedvcsináló videójához, de a rendező azt nem árulta el, hogy mikor és milyen eseményen leplezik le nyilvánosság előtt az Aquaman trailert. Most a Variety forrása megtudta, hogy erre már a héten sor fog kerülni a spanyolországi képregénytalálkozón.

A barcelonai kiállóteremben többek között olyan filmeket láthatnak még a jegyet váltók, mint az Andy Serkis által készített Mowgli, A Star is Born vagy a már említett Aquaman, ugyan az utóbbit a Warner Bros. eddig nem erősítette meg, de már amúgy is megérett egy előzetes a decemberre kitűzött filmnek. Szerencséseknek már megadatott a lehetőség, hogy lássanak jeleneteket a filmből, s odáig voltak értük, a humorát és a film felépítését is dicsérték, de jó kérdés, hogy mi is ezt látjuk-e majd, vagy egy másik összevágást.

A mostani hírrel együtt megjelent egy másik is, miszerint a Marvel Studios ezen az eseményen készül bemutatni a Marvel kapitány első teaser videóját, bár itt sem pontosan ismert, hogy ez felkerül-e az internetre, vagy csak az eseményre kilátogatóknak adatik meg, hogy lássanak képkockákat a Marvel első női szuperhősfilmjéből. Holnap minden kiderül, amikor állítólag bemutatják az előzeteseket.

Total
0
Shares
Previous Article
Kathleen Kennedy

Kathleen Kennedy nem megy sehová, marad a Lucasfilm elnöke

Next Article

Mérföldkőhöz érkezett a Végtelen háború, megvan a 2 milliárd dollár

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!