Wide Screen
Image default
Filmek

A héten debütál a Marvel kapitány és az Aquaman filmek előzetesei?

A hírek szerint igen, valamikor a héten a CineEurope rendezvényen bemutatnak egy Marvel és egy DC Comics szuperhősfilm trailert.

A hírek szerint igen, valamikor a héten a CineEurope rendezvényen bemutatnak egy Marvel és egy DC Comics szuperhősfilm trailert.

James Wan rendező korábban Twitteren elárulta, hogy már nem kell sokat várnunk Arthur Curry első kedvcsináló videójához, de a rendező azt nem árulta el, hogy mikor és milyen eseményen leplezik le nyilvánosság előtt az Aquaman trailert. Most a Variety forrása megtudta, hogy erre már a héten sor fog kerülni a spanyolországi képregénytalálkozón.

A barcelonai kiállóteremben többek között olyan filmeket láthatnak még a jegyet váltók, mint az Andy Serkis által készített Mowgli, A Star is Born vagy a már említett Aquaman, ugyan az utóbbit a Warner Bros. eddig nem erősítette meg, de már amúgy is megérett egy előzetes a decemberre kitűzött filmnek. Szerencséseknek már megadatott a lehetőség, hogy lássanak jeleneteket a filmből, s odáig voltak értük, a humorát és a film felépítését is dicsérték, de jó kérdés, hogy mi is ezt látjuk-e majd, vagy egy másik összevágást.

A mostani hírrel együtt megjelent egy másik is, miszerint a Marvel Studios ezen az eseményen készül bemutatni a Marvel kapitány első teaser videóját, bár itt sem pontosan ismert, hogy ez felkerül-e az internetre, vagy csak az eseményre kilátogatóknak adatik meg, hogy lássanak képkockákat a Marvel első női szuperhősfilmjéből. Holnap minden kiderül, amikor állítólag bemutatják az előzeteseket.

Még több a témában...

Henry Cavill állítása szerint nem lesz ott Az Igazság Ligája pótforgatásán?

Kévés Bence Mihály

James Gunn annyira unta magát a pandémia alatt, hogy eredettörténetet dobott össze Peacemakernek

Kévés Bence Mihály

Peacemaker mellett a Task Force X más karaktereit is visszahozza James Gunn az HBO Max sorozatába?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat