Főoldal Filmek A Hangya és a Darázs: Kvantumánia választ ad Sonny Burch titokzatos “jótevőjére”?
Filmek

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia választ ad Sonny Burch titokzatos “jótevőjére”?

Már majdnem elfelejtettük, hogy megbízója kiléte rejtély maradt.

511
A Hangya és a Darázs

Rajongóként néha túlagyaljuk a dolgokat a képregényfilmekben, amiknek végül nincs sok jelentősége. Legyen szó a WandaVízió ördögi utalásairól vagy Mac Gargan (Skorpió) bemutatkozásáról a Pókember: Hazatérés című filmben. Ezekről a mellékszálakról gyakran megfeledkezünk az évek múlásával, de most ismét előkerült egy téma az MCU következő mozifilmjének közelgő premierje okán.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia jövőre kerül a mozikban, amiben hőseink Kang, a Hódító ellen mérettetik meg magukat, aki a The Multiverse Saga főellensége lesz, ezért valószínűleg nem okoz meglepetést, hogy Sonny Burch (Walton Goggins) mellékszála a háttérbe szorul egyelőre. A 2018-as A Hangya és a Darázs Sonny Burcht, egy feketepiaci tech-kereskedőként mutatta be, aki minden áron meg akarta szerezni Hank Pym Kvantumkapuját.

Egy titokzatos “jótevő” bérelte fel a feladatra, a rajongói elméletek gyártottak Norman Osborntól kezdve a Vezéren át egészen M.O.D.O.K.-ig, és sajnos a rajongók legnagyobb bánatára, a keresett kérdésre nem fogunk választ kapni a februárban érkező filmben.

Erre a konkrét kérdésre talán még egy kicsit várnotok kell. Imádom Sonny Burcht, imádom Walton Gogginst, aki szerepet kapott a filmemben.

De igen, őt mindenképpen valaki felbérelte. Nem tudom, hogy erre a filmben fogunk-e választ adni, mert rengeteg történetet kell elmesélnünk a Kvantumbirodalomban ebben a filmben. Imádom, hogy a rajongóknak vannak elméleteik ezzel kapcsolatban.

Peyton Reed

Goggins egy kiváló színész, bízunk benne, hogy ha nem is a következő filmben, de a jövőben látjuk még a Marvel Moziverzumban, s választ kapunk a kérdésünkre is, hogy kinek dolgozik, de addig is maradnak a találgatások, elméletgyártások. A folytatásban visszatér Scott Lang (Paul Rudd) és Hope Van Dyne (Evangeline Lilly), hogy eddigi legnagyobb kalandjukra vállalkozzanak a Kvantumbirodalomban. Hope szüleivel, Hank Pymmel (Michael Douglas) és Janet Van Dyne-nal (Michelle Pfeiffer) a Kvantumbirodalom felfedezésére indul, különös, új lényekkel kerül kapcsolatba, és olyan kalandba keverednek, amely túlmutat azon, amit eddig lehetségesnek hittek.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia premierjére 2023. február 17-én kerül a mozikba.

MV5BZGIyYzhlNTktMTEzNi00YWY0LWI4NGMtYWFlZDNjMDEwOWU4XkEyXkFqcGdeQXVyMjIyMzA0MDg@. V1
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.