Főoldal Filmek A Hangya és a Darázs: Kvantumánia merchandise pólója leleplezte, hogy fog kinézni a M.O.D.O.K.
Filmek

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia merchandise pólója leleplezte, hogy fog kinézni a M.O.D.O.K.

A sok rajongói terv után kaptunk egy hivatalos képet a M.O.D.O.K.-ról.

394
M.O.D.O.K.

Július végén a San Diego-i Comic-Con alatt bemutatták A Hangya és a Darázs: Kvantumánia első felvételeit, majd a leírások alapján néhány rajongói tervet is kaptunk a M.O.D.O.O.K. megjelenéséről. A rajongói képek néhány embert megtévesztett, sokan azt hitték, hogy hivatalos koncepciórajzok, most azonban tényleg hivatalos terveket kaptunk a karakter végleges dizájnjához.

Még mindig nem tudjuk, hogy a M.O.D.O.K. milyen szerepet fog játszani a folytatásban, de a pletykák szerint nem más, mint Darren Cross (Corey Stoll) veszi át a szerepét, miután az első A Hangya című film végén a Kvantum Birodalomba száműzték. Maga az ötlet, hogy Cross valahogyan átváltozik a megalomániás gonosztevővé, erőltetettnek tűnhet, ugyanakkor magyarázattal szolgálna arra, hogy miért nem láttuk a karaktert már évek óta. Stoll korábban megerősítette, hogy a Fullánk szerepében visszatér még a jövőben.

Egy érdekes megközelítés láthatunk a karakterről a kiszivárgott pólón, de M.O.D.O.O.K. mindig is az egyik legbizarrabb kinézetű gonosztevő volt a Marvel kockásain, szóval az élőszereplős bemutatkozásának ezt kell tükröznie.

Peyton Reed harmadszor áll a kamera mögé Scott Lang (Paul Rudd) és Hope van Dyne (Evangeline Lilly) következő kalandjában. A főgonosz szerepében visszatér Jonathan Majors mint a Kang, a Hódító. A Hódító a Disney+ Loki sorozatában mutatkozott be tavaly nyáron. A filmben veszi át Cassie Lang szerepét Kathryn Newton. Mellettük még Michael Douglas és Michelle Pfeiffer is visszatér Hank Pym és Janet van Dyne szerepében. Luis (Michael Peña) és Kurt (David Dastmalchian) szintén Scott Lang (Paul Rudd) segítőiként, de T.I. (Dave) állítólag kikerült a filmből, miután többször is szexuális zaklatás vádjával illették őt és feleségét.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia 2023. február 17-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?