Főoldal Előzetesek A Hangya és a Darázs: Kvantumánia legújabb előzetese már magyar szinkronnal is elérhető
Előzetesek

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia legújabb előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

A Hangya és Kang, a Hódító magyar szinkron alatt püfölik egymást.

286

A Marvel Studios két hete mutatta be A Hangya és a Darázs: Kvantumánia nagy előzetesét, amiben rövid pillantást vethetünk egy másik gonosztevőre is Kang, a Hódító mellett. Azt már korábbról tudjuk, hogy Kang, a Hódító lesz a film főellensége és egyben a The Multiverse Saga szupergonosza, de A Hangya 3. részében végre a M.O.D.O.K. is bemutatkozik.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia második nagy előzetese rengeteg izgalmas új képsort tartalmaz a Marvel Moziverzum ötödik fázisából. Jeleneteket láthatunk, ahogy Scott Lang és Kang, a Hódító egymásnak esnek, és ha eddig nem lett volna egyértelmű, Kang uralja a Kvantumbirodalmat. Több minden kiderül a film cselekményéről, betekintést nyerhetünk abba, hogy miről is fog szólni a folytatás (úgy tűnik, Scott alkut köt az ördöggel, hogy több időt tölthessen a lányával, Cassie-vel).

A M.O.D.O.K. is jól látható a videóban, a sasszemű rajongóknak pedig feltűnt, hogy a Mental Organism Designed Only for Killing néven ismert gonosztevő valójában a trailer egy már korábbi jelenetében is feltűnik, méghozzá maszk nélkül.

Az előzetes 57. másodpercénél megpillanthatjuk Lang-et és szövetségeseit, amint Kang, a Hódító előtt sétálnak és M.O.D.O.K. is látható a háttérben lebegni a védőmaszkja nélkül. A tavalyi évben egy pletyka váltig állította, hogy Corey Stoll által alakított Darren Cross visszatér  a megalomániás gonosztevő szerepében, melyet a felvilágosított felvételen megtekinthető jelenettel megerősítettnek tekinthetünk.

https://youtu.be/0Tt46ZRwEQA

A Marvel Moziverzum ötödik fázisát elindító filmben a hőstársak, Scott Lang és Hope Van Dyne folytatják kalandjaikat Hangyaként és Darázsként. Hope szüleivel, Hank Pymmel és Jane Van Dyne-nal egyetemben az egész család a Kvantumvilágban találja magát, ahol különös lényekkel találkoznak és olyan felfedezőútra indulnak, aminek során rájönnek, hogy amit lehetségesnek hittek, az eltörpül a valóság mellett.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia országos bemutatója 2023. február 16.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...