A Hangya és a Darázs

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia forgatásán látták az MCU szexi sztárját

Egészen vad pletyka, de tudva, mire készülnek, logikus lépésnek tűnik.

Mondanunk sem kell, hogy mindig fenntartásokkal kell kezelni ezeket a pletykákat, de állítólag a Disney+ Sólyomszem című sorozat szexi sztárját A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című angliai forgatásán közelében látták néhány hete. Nagyon pletykának hangzik, már csak azért is, mert hetekkel az eset után hozták nyilvánosságra.

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

A Sólyomszem bemutatta a Marvel Moziverzum legújabb szuperhősét, a bombázó Hailee Steinfeld által formált Kate Bishopot. Még csak három részt láttunk, de a karakter máris kiérdemelte a rajongók szeretetét. Egyértelmű, hogy a Disney+ sorozaton túl nagy jövő előtt áll Kate Bishop, azonban arról egyelőre nem esett szó, hogy Clint Barton tanítványa mikor és hol tűnik fel legközelebb.

Ha hinni lehet a Midgard Times által megosztott pletykának, akkor Steinfeldet nemrég látták a Buckinghamshire-ben található brit Pinewood stúdióban, A Hangya és a Darázs: Kvantumánia forgatásán. Azért is kezeljük fenntartásokkal a mostani pletykát, ugyanis az eset éppen akkor történt, amikor Steinfeld a Sólyomszem premierjén járt az Egyesült Királyságban. Valószínűleg tényleg csak egy véletlen egybeesés, hogy éppen azon a helyszínen járt, de akár még igaz is lehet a pletyka.

Ha azonban Steinfeld valóban a forgatáson járt, akkor feltehetően a Fiatal Bosszúállóknak ágyaztak meg A Hangya franchise harmadik részében. A folytatásban Kathryn Newton váltja majd Emma Fuhrmannt az idősebb Cassie Lang szerepében. Cassie szerepéről nem árultak el semmit, bár kaptunk utalást rá, hogy várhatóan az egyik szuperhős alteregóját felveszi. Erre maga Newton tett utalást egy korábbi bejegyzésében, hogy Stature lehet, vagy akár Stinger nevet is felveheti Cassie a képregényekből.

Bármi is legyen az igazság, a Sólyomszem utolsó epizódja alighanem megalapozza Kate Bishop jövőjét a Marvel Moziverzumban, és már csak néhány hetet kell várnunk rá. A Sólyomszem utolsó epizódját december 22-én fogják bemutatni, míg A Hangya és a Darázs: Kvantumánia 2023. július 28-án kerül a mozikban a tengerentúlon.

Sólyomszem
Total
1
Shares
Previous Article
Pókember: Irány a Pókverzum!

Az előzetes alapján Miles Morales egy vad világba csöppen a Pókember: Irány a Pókverzum! folytatásában

Next Article
The Batman

Colin Farrell főszereplésével készül a The Batman HBO Max spinoff-sorozata, ami Pingvin felemelkedését mutatja be

Related Posts