Főoldal Sorozatok A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi lett a Prime Video legnézetettebb műsora az évad indulásakor
Sorozatok

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi lett a Prime Video legnézetettebb műsora az évad indulásakor

Nem meglepő, hogy az új A Gyűrűk Ura sorozata lett a szolgáltató legnézettebb műsora.

410
A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi

Izgalmas újra Középföldén járni az Amazon gyártású A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi című sorozat jóvoltából. A Prime Video streaming szolgáltató nemrég mutatta be a J. R. R. Tolkien művein alapuló fantasy-sorozat első két epizódját, és úgy tűnik, a sorozat hatalmas sikert aratott. Az évadpremier már az első napon lenyűgöző, 25 millió globális nézőszámot produkált, ami felülmúlta a Prime Video korábbi rekordjait, és a streaming szolgáltató eddigi legnagyobb premierje lett.

Tolkien művei, amelyek a sorozat alapjai is egyben, fantasy-legendáknak számítanak, és így nem olyan meglepő, hogy több mint húsz évvel Peter Jackson A Gyűrűk Ura-trilógiájának megjelenése után is nagy vonzerővel bírnak Középfölde történetei.

A világszerte 240 országban és területen mutatták be a sorozatot. A bravúrt követően az Amazon Studios vezetője, Jennifer Salke nyilatkozott az elért eredményről, miközben elismeréssel adózott a kreatív csapatnak, a Tolkien-hagyatéknak, valamint a rajongók millióinak világszerte, akiknek köszönhetően egy újabb epikus kaland vette kezdetét.

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi a béke idején kezdődő Középfölde második korszakába és a hatalom gyűrűinek kovácsolására enged betekintést. A sorozat olyan eseményeket dolgoz fel, amelyek több ezer évvel A hobbit és A Gyűrűk Ura trilógia eseményei előtt történtek.

A sorozat szinopszisa szerint az ismerős és új karakterekből álló népes szereplőgárda szembenéz a Középföldén újból megjelenő gonosszal. A Ködhegység legsötétebb mélységeitől Lindon fenséges erdőin és Númenor szigetkirályságán át a térkép legtávolabbi szegletéig felbukkanó különféle birodalmak és szereplők öröksége még az eltűntük után is sokáig tovább él majd.

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi című sorozatot J.D. Payne és Patrick McKay vezeti, akik executive producerként és showrunnerként is tevékenykednek. A pároshoz csatlakozva a sorozat executive producerei Lindsey Weber, Callum Greene, J.A. Bayona, Belén Atienza, Justin Doble, Jason Cahill, Gennifer Hutchison, Bruce Richmond és Sharon Tal Yguado. Ron Ames és Christopher Newman a sorozat producerei, Bayona és Charlotte Brändström pedig a rendező. Wayne Che Yip társproducerként működik közre.

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi című sorozat október 14-ig, az évadzáró részig hetente új epizódokkal jelentkezik a Prime Video felületén.

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Sorozatkritikák

Fallout kritika

Laikusok számára is teljesen élvezhető lett a legújabb játékadaptáció.

Fallout
Sorozatok

A vártnál is előbb láthatjuk a Fallout mind a 8 epizódját

Gondban lehetnek, akik szabadságot vettek ki a Fallout érkezése miatt.