Főoldal Sorozatok A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi 2. évadában visszatér az egyik kulcsszereplő, akit halottnak hittünk
Sorozatok

A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi 2. évadában visszatér az egyik kulcsszereplő, akit halottnak hittünk

A forgatáson feltűnt egy karakter, akiről eddig azt gondoltuk, hogy meghalt a tűzben.

436
A Gyűrűk Ura

A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi című sorozat második évadának forgatása nemrég kezdődött az Egyesült Királyságban. Az Amazon sorozatának forgatásán készült új fotók megerősítik, hogy egy olyan karakter visszatér, akiről a rajongók azt hitték, hogy már régen halott.

A Hatalom Gyűrűi első évadában a Maxim Baldry által alakított Isildur látszólag meghalt a tűzben, miután megmentette Míriel királynő életét. Bár ez kétségtelenül hősi halál volt, a rajongók felháborodtak ezen, tekintve, hogy ez mennyire eltért volna J. R. R. Tolkien Gyűrűk Ura-könyveitől. Sokan úgy vélték, hogy a halál végig csak színlelés volt, és most úgy tűnik, igazuk volt a rajongóknak, amikor kételkedtek a sorozatban, hiszen a Redanian Intelligence forgatási fotóin Isildur egy vadonatúj társsal látható, akit Nia Towle alakít.

Bár narratív szempontból sokat nem tett hozzá a karakter eddig, azonban Isildur visszatérése legalább a Gyűrűk Ura eredeti regényeinek rajongóit kielégíti, hiszen a franchise egyik kulcsfigurájaként áll a regényekben. A Gyűrűk Ura-trilógia azzal kezdődött, hogy Isildur lehasította a gyűrűt Szauron kezéről, elpusztítva ezzel fizikai formáját, és elindítva az egész sorozat eseményeit. A Gyűrű megrontotta ez elméjét, és végül halála vezetett ahhoz is, hogy Sméagol megtalálja a gyűrűt, akit később csak Gollamként ismerhetünk.

Az Amazonnak nagy tervei vannak A Gyűrűk Ura-sorozattal. Ez lett a valaha volt legdrágább sorozat, továbbá a vállalat 5 évadra szánta el magát, ami a hírek szerint legalább 1 milliárd dollárjába fájt a stúdiónak. Az már egy másik kérdés, hogy megtérül-e a befektetés, ugyanis egy korábbi elemzés szerint a nézők több mint fele nem fejezte be a sorozatot.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Reacher
Sorozatok

Lee Child egyik legnépszerűbb könyvét dolgozza fel a Reacher 3. évada

A Reacher visszatér a 3. évaddal, amely az egyik legjobb könyv alapján...

Fallout
Előzetesek

Az Amazon egy előzetessel mutatta be a Fallout poszt-apokaliptikus világát

Végre láthatjuk, milyen lesz a Fallout élőszereplős sorozatadaptációja.