Főoldal Előzetesek A Guardians of the Galaxy Holiday Special előzetese legnagyobb sztárja egy nagyon különleges személy
Előzetesek

A Guardians of the Galaxy Holiday Special előzetese legnagyobb sztárja egy nagyon különleges személy

A Galaxis Őrzői a Földre látogatnak, és karácsonyi ajándékot keresnek.

518

A Marvel Studios bemutatta az első előzetest James Gunn A galaxis őrzői ünnepi különkiadásához, amelyben Drax és Mantis a Földre utazik annak reményében, hogy találkoznak egy különleges személlyel, akinek neve az elmúlt években többször is elhangzott a Marvel Moziverzumban.

Hosszú várakozást követően a Marvel Studios az este alatt kiadta az első kedvcsinálót James Gunn várva várt különkiadásához, amit november végén fognak bemutatni a Disney+ streaming szolgáltatón. A stúdió október elején mutatta be az első ilyen különleges kiadást Éjjeli Vérfarkas címszóval, november végén pedig jön a másik, amiben a Galaxis Őrzői kapják a főszerepet.

A történet középpontjában Drax és Mantis áll, akik megpróbálják felvidítani Űrlordot, ki még mindig azon bánkódott, hogy megtalálja szerelmét, Gamorát. Az Őrzők Űrlord szülőbolygójára, a Földre utaznak, s miközben Hollywoodban találják magukat, megpróbálnak felkutatni egy nagyon különleges személyt: Kevin Bacont. A trailer előtt sok pletykát olvashattunk a Footloose sztárjáról, hogy a sok utalás után ő is bemutatkozhat az MCU-ban.

A galaxis őrzői ünnepi különkiadásban az Őrzők, akiknek az a küldetésük, hogy Quill számára felejthetetlenné tegyék a karácsonyt, a Földre utaznak a tökéletes ajándékot keresve. A Marvel Studios különleges bemutatójának főszereplői Chris Pratt, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel mint Groot és Bradley Cooper mint Mordály, Sean Gunn, Michael Rooker és Kevin Bacon.

A The Guardians of the Galaxy Holiday Special című kisfilmet írta és rendezte James Gunn. Az executive producerek Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Gunn, Sara Smith és Simon Hatt, társproducerként pedig David J. Grant és Lars P. Winther működnek közre.

A második “különleges kiadás” november 25-én kerül a Disney+-on.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...