x
Close


Közelgő események

Játékok

A generáció legjobb PS4-es címei

Pontosan egy másodperc reflektorfényt kap minden játék.

A generáció legjobb PS4-es címei
  • Publishedoktóber 19, 2020

Azt nem állítjuk hogy forradalmi, de mindenképpen sokak szívét megdobogtató anyaggal jelentkezett a PlayStation Access csatornája. Mint azt minden gamer tudja, egy hónapon belül megtörténik a generációváltás, vagyis jönnek az új konzolok. Ez a Sony oldaláról a PlayStation 5-öt jelenti, ez váltja le a régi.

A PlayStation 4-hez viszont sok szép emlékünk fűződik és pont ennek állít emléket az a videó, amelyet a srácok összevágtak. A valamivel több mint három perces kis klipben másodpercenként váltják egymást a játékok és csupa olyan címet láthatunk felvillanni, amely valamilyen szempontból meghatározó volt az utóbbi hét (nem szűk) esztendőben.

Vannak itt AAA és indie címek, sima és VR játékok, de képviselteti magát a lövöldözős, versenyzős, logikai, platform, RPG, horror, sport, verekedős műfajok mindegyike. A három percbe rengeteg élményt sikerült belepréselni, amit bizony jó így egyben visszanézni. Mindenki megtalálta a kedvencét? Vagy netán kimaradt valami?

Reméljük – habár nagyon messze van – a következő generációt is egy hasonlóan tartalmas klippel zárhatjuk majd. A PlayStation 5 november 19-én jelenik meg.

Written By
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.