Főoldal Filmek A galaxis őrzői: 3. rész legalább egy szereplője feltűnik majd James Gunn Superman: Legacy filmjében
Filmek

A galaxis őrzői: 3. rész legalább egy szereplője feltűnik majd James Gunn Superman: Legacy filmjében

James Gunn megerősítette, hogy az Őrzőkből legalább az egyik színész feltűnik majd a DC készülő filmjében.

506
Superman

Ahogy az várható volt, sokan követik majd a Marveltől a DC-hez az írót. James Gunn éjjel az egyik rajongónak megerősítette közösségi oldalán, hogy A galaxis őrzői: 3. rész legalább egy szereplője szerepet kap a Superman: Legacy című filmben, bár azt nem árulta el, hogy melyikük.

James Gunn tegnap este rajongói kérdésekre válaszolt Twitteren, és bár válaszait (többnyire) “igen/nem” válaszokra korlátozta, néhány érdekes részletet megtudhattunk a most bemutatott A galaxis őrzői: 3. részről, illetve a DC Studios közelgő filmjéről, aminek forgatókönyvét James Gunn írta. A film Superman örökségéről fog szólni, és ez lesz az újjáépített DC Univerzum első komoly produkciója.

A filmrendező rendszeresen ugyanazokkal a színészekkel dolgozik projektjeiben, és amikor megkérdezték tőle, hogy A galaxis őrzői szereplői közül feltűnik-e valaki a filmben, megerősítette, hogy igen… de azt nem árulta el, hogy ki.

Michael Rooker és Nathan Fillion eddig Gunn összes filmjében feltűnt (Fillion jelenetét végül kivágták az Őrzők második részéből), így elég jó esély van rá, hogy egyikük vagy mindkettőjük feltűnik a Superman: Legacyben. Ez persze nem jelenti azt, hogy A galaxis őrzői: 3. rész többi szereplője nem fog szerepelni.

James Gunn következő nagy projektjéről egyelőre csak annyit tudunk, hogy 2025. július 11-én kerül a mozikba, és az ikonikus hős korai napjaira fog koncentrálni. Gunn megerősítette, hogy Jimmy Olsen is szerepelni fog, és nagyon meglepődnénk, ha nem csatlakoznának hozzá a Supermanről mintázott képregények állandó szereplői, Lois Lane és Lex Luthor.

“A Superman: Legacy a DC-univerzummal kapcsolatos kreatív elképzelésünk igazi alapja. Superman nem csak a DC történetének ikonikus része, hanem a képregényolvasók, a korábbi filmek nézői és a rajongók kedvenc karaktere is világszerte” – mondta Gunn a DCU-terv bejelentésekor. “Alig várom, hogy bemutathassam Superman saját verzióját, akit a közönség követhet és megismerhet majd a filmeken, mozifilmeken, animációs filmeken és játékokon keresztül.”

Gunn még az írósztrájk előtt leadta a forgatókönyv első vázlatát, de ez nem jelenti azt, hogy a produkcióra nem lesz hatással a folytatás.

Superman: Legacy
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.