Főoldal Filmek A Flash új időpontban kerül bemutatásra
Filmek

A Flash új időpontban kerül bemutatásra

A Warner Bros. Discovery előrehozta a Flash megjelenési dátumát.

149
The Flash

Nehéz volt összehozni, a rendezők sorra álltak fel a székből, a forgatókönyv is nehezen állt össze, és a naptárban is nehéz volt időpontot találni a Flash bemutatójára. Az elmúlt hónapokban ismét felerősödtek az aggodalmak Ezra Miller jogi vitái miatt, köztük letartóztatások és erőszakos bejelentések. A stúdió nyomására a színész kiállt a nyilvánosság elé, és mentális egészségügyi problémáiról beszélt, hogy segítségre szorul.

A Warner Bros. Discovery eltökélt a mozis megjelenés mellett, és eddig úgy tűnt, hogy végleges a Flash premierjének az időpontja, tegnap este viszont a stúdió bejelentette, hogy a film bemutatójára mostantól 2023. június 16-án kerül sor, egy héttel korábban, mint a korábban bejelentett 2023. június 23-ai időpont. Ezzel az új időponttal valószínűleg az Indiana Jones and the Dial of Destiny című filmet akarják elkerülni, ami végül június 30-án mutatnak be a mozikban.

Miller a DC Univerzum egyik kapaszkodója. A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala kezdődően, majd Az Igazság Ligája című filmben játszották a skarlátvörös szuperhőst a filmvásznon. Nagyon régóta várják már a szólófilmet a rajongók, és ez lehet az egyik oka, amiért a stúdió nem törölte a filmet a naptárból. Hivatalos leírást még nem kaptunk, de pletykák szerint a Flashpoint történetét dolgozza fel a film, és potenciálisan átrendezi a DC Univerzumot – bár ezzel a kijelentéssel óvatosan a Black Adam után, ahol hasonlókat beszéltek.

A Flash alternatív idősíkja megmagyarázná, hogyan lehet Ben Affleck és Michael Keaton is egyszerre a filmben, hiszen mindketten Batman különböző verzióit játsszák. A filmben Sasha Calle is szerepel Supergirl szerepében. Nehéz megjósolni, milyen jövő vár a DC szuperhőseire, de a Flash alapjaiban változtatja meg a DC Univerzumot. Bár Miller mindent megtesz a gyógyulásáért, de ez még nem garancia a folytatásra, mivel nem ismerjük a DC Studios új vezetőinek a tervét.

A hírek szerint Gunn és Safran a napokban véglegesíti a tervet a következő 10 évre, ami összekapcsolja majd a DC filmes, tévésorozatos és animációs filmeket. Gunn éppen a napokban mondta, hogy az új időszámítás csak az Aquaman és az elveszett királyság bemutatója után kezdődik, addig semmi sem változik. Sőt, bejelentésekre sem lehet készülni a következő hónapokban, lassan fogják bemutatni a tervüket.

Flash

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...