Főoldal Filmek A Flash új időpontban kerül bemutatásra
Filmek

A Flash új időpontban kerül bemutatásra

A Warner Bros. Discovery előrehozta a Flash megjelenési dátumát.

445
The Flash

Nehéz volt összehozni, a rendezők sorra álltak fel a székből, a forgatókönyv is nehezen állt össze, és a naptárban is nehéz volt időpontot találni a Flash bemutatójára. Az elmúlt hónapokban ismét felerősödtek az aggodalmak Ezra Miller jogi vitái miatt, köztük letartóztatások és erőszakos bejelentések. A stúdió nyomására a színész kiállt a nyilvánosság elé, és mentális egészségügyi problémáiról beszélt, hogy segítségre szorul.

A Warner Bros. Discovery eltökélt a mozis megjelenés mellett, és eddig úgy tűnt, hogy végleges a Flash premierjének az időpontja, tegnap este viszont a stúdió bejelentette, hogy a film bemutatójára mostantól 2023. június 16-án kerül sor, egy héttel korábban, mint a korábban bejelentett 2023. június 23-ai időpont. Ezzel az új időponttal valószínűleg az Indiana Jones and the Dial of Destiny című filmet akarják elkerülni, ami végül június 30-án mutatnak be a mozikban.

Miller a DC Univerzum egyik kapaszkodója. A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala kezdődően, majd Az Igazság Ligája című filmben játszották a skarlátvörös szuperhőst a filmvásznon. Nagyon régóta várják már a szólófilmet a rajongók, és ez lehet az egyik oka, amiért a stúdió nem törölte a filmet a naptárból. Hivatalos leírást még nem kaptunk, de pletykák szerint a Flashpoint történetét dolgozza fel a film, és potenciálisan átrendezi a DC Univerzumot – bár ezzel a kijelentéssel óvatosan a Black Adam után, ahol hasonlókat beszéltek.

A Flash alternatív idősíkja megmagyarázná, hogyan lehet Ben Affleck és Michael Keaton is egyszerre a filmben, hiszen mindketten Batman különböző verzióit játsszák. A filmben Sasha Calle is szerepel Supergirl szerepében. Nehéz megjósolni, milyen jövő vár a DC szuperhőseire, de a Flash alapjaiban változtatja meg a DC Univerzumot. Bár Miller mindent megtesz a gyógyulásáért, de ez még nem garancia a folytatásra, mivel nem ismerjük a DC Studios új vezetőinek a tervét.

A hírek szerint Gunn és Safran a napokban véglegesíti a tervet a következő 10 évre, ami összekapcsolja majd a DC filmes, tévésorozatos és animációs filmeket. Gunn éppen a napokban mondta, hogy az új időszámítás csak az Aquaman és az elveszett királyság bemutatója után kezdődik, addig semmi sem változik. Sőt, bejelentésekre sem lehet készülni a következő hónapokban, lassan fogják bemutatni a tervüket.

Flash
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.