Close


Közelgő események

Filmek

A Flash producere megnyugtatta a rajongókat, hogy bemutatják a filmet

A sorozatos problémák ellenére sincs veszélyben a Flash. Tényleg?

A Flash producere megnyugtatta a rajongókat, hogy bemutatják a filmet
  • PublishedAugust 5, 2022

A Warner Bros. Discovery fúzióját követően a DC-filmek nagy átalakuláson mennek keresztül, és ez máris áldozatokat követel. Azok után, hogy Leslie Grace Batgirl című filmjét már majdnem befejezték, a stúdió törölte, és úgy tűnik, hogy más DC-projektek, például a Sasha Calle-féle Supergirl is ugyanerre a sorsra juthat.

A Flash is ingatag lábakon áll. Az év elején a főszereplő Ezra Millert kétszer is letartóztatták erőszakos incidensek után, és jelenleg pedig egy sor további váddal néznek szembe, azonban Barbara Muschietti producer továbbra is optimista a DC-film jövőjét illetően.

A DCEU egyik legnagyobb projektjeként a Flash lényegesen nagyobb költségvetéssel büszkélkedhet, mint a Batgirl, amelyet eredetileg kizárólag az HBO Maxra terveztek. Emellett kulcsfontosságú lehet a DC Moziverzum jövőjére nézve, ezért a film törlése nem opció. Felmerült, hogy Ezra Millert lecserélik a filmben, bár most, hogy a forgatás befejeződött, ez további költséget vonna magával, aminek az új vezetőség aligha örülne.

A DC átalakítása és más projektek törlése ellenére a Flash producere, Barbara Muschietti azt állítja, hogy “Minden rendben van Flash körül” – olvasható a “The Flash Film News” Twitter-oldal által megosztott üzenetében.

Tekintettel Ezra Miller összetűzéseire a törvénnyel, és arra, hogy nemrégiben kijátszották a hatóságokat, amikor bírósági végzést próbáltak érvényesíteni rajta, nem valószínű, hogy sokan egyetértenének a kijelentéssel, hogy “Minden rendben van Flash körül”. Úgy tűnik azonban, hogy a Warner Bros. Discovery egyelőre nem döntött a film sorsáról, és könnyen elképzelhető, hogy hoznak egy szomorú döntést, ami végső során még azt is jelentheti, hogy a teljes filmet újraforgatják egy másik főszereplővel.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.