Főoldal Filmek A Flash: A Villám vezeti fel az új DC Univerzumot? Dehogy! James Gunn mindent cáfolt, Flash és Batman sorsáról is beszélt
Filmek

A Flash: A Villám vezeti fel az új DC Univerzumot? Dehogy! James Gunn mindent cáfolt, Flash és Batman sorsáról is beszélt

Felejtsünk el mindent, amit eddig olvashattunk a DC Univerzum újjáépítéséről.

541
Flash: A Villám

Annak ellenére, hogy kezdetben úgy tűnt, hogy a Flash: A Villám vezeti fel az újjáépített DC Univerzumot, a DC Studios társ-vezérigazgatója, James Gunn a minap megerősítette, hogy más terveik vannak, és hiába tért vissza Michael Keaton Batman szerepében, garantáltan valaki más fogja játszani a Sötét lovagot a készülő új filmben. Ezt a valaki pedig még nem választották ki.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

Az eredeti tervek szerint a Flash: A Villám úgy ért volna véget, hogy Michael Keaton tölti be a továbbiakban Ben Affleck szerepét, vagyis ő lesz Batman az új DC Univerzumban. Feltűnt volna a Batgirl című filmben, amihez a jeleneteket is leforgatták, amikor a Warner Bros. Discovery úgy döntött, hogy kukázza a filmet. Sőt, még ennél is továbbmentek, tervben volt a Batman Beyond és valószínűleg a csúcspont a Crisis on Infinite Earths adaptációjában jött volna el, amiben Ben Affleck is visszatért volna.

Ezeket az elképzeléseket végül elvették, amikor megalakult a DC Studios, és most arra készülnek, hogy egy új Batmant mutatnak be Andy Muschietti The Brave and the Bold című filmjében. Ez a történet Bruce Wayne fia, Damian Robin kiképzéséről szól majd, és Grant Morrison és Frank Quitely Batman and Robin című regényének elemeit adaptálja.

A Flash: A Villám előtt azt hittük, hogy ezzel a filmmel indul az új DC Univerzum, és ha így lenne, akkor ez nem jelentett volna mást, minthogy George Clooney játssza ennek az új univerzumnak a Sötét lovagját – hiszen a film végén ő szállt ki az autóból. Ezt teljes egészében elvetették, ahogy arra James Gunn egy nemrégiben közzétett közösségi médiás bejegyzésében is utalt. Gunn cáfolta ezeket a terveket, és még ugyanekkor azt is megerősítette, hogy nem találták meg ennek az univerzumnak a Sötét lovagját.

Egy ehhez kapcsolódó érdekesség, hogy a DC Studios társ-vezérigazgatója a hétvégén egy rajongó tweetjét is lájkolta, amiben ez állt: “A befejezés ellentmond annak, hogy a The Brave and the Bold-ban egy ÚJ színész fogja játszani Batmant, tehát nyugodtan elmondhatjuk, hogy a Flash: A Villám nem az új DCU-ban, hanem egy teljesen más idősíkban ért véget?”.

Egyszóval a DC Studios legújabb filmje nem a DC Univerzumot vezette fel, a film és annak folytatása (amennyiben elkészül egy ilyen gyenge nyitóhétvége után) egy új idősíkon játszódik. A Zack Snyder által felépített univerzum ezzel végérvényesen is halott, búcsút inthetünk a most ismert szereplőknek, teljesen új éra kezdődik.

Az említett The Brave and the Bold című film még nem kapott megjelenési dátumot.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.