Főoldal Filmek A Flash: A Villám rendezője spoilert dobott, mert felfedte az egyik legnagyobb vendégszereplőt
Filmek

A Flash: A Villám rendezője spoilert dobott, mert felfedte az egyik legnagyobb vendégszereplőt

A rajongók nagyon pipák lesznek, amiért Andy Muschietti leleplezte az egyik legnagyobb cameót.

571
Flash - A Villám

A Flash: A Villám rendezője, Andy Muschietti hatalmas bombát dobott a DC Studios közelgő filmjével kapcsolatban, ugyanis teljesen véletlenül elszólta magát, hogy a sok vendégszereplő (igen, több nagy cameo is lesz a filmben) egyikét megerősítette. Egy olyan karakterről van szó, amire legalább 25 évet kellett várnia az érintett színésznek.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

A Black Adam és a Shazam! Az istenek haragja után a Warner Bros. úgy döntött, hogy egészen más megközelítéssel fogja marketingelni a DC Comics legújabb adaptációját. Hosszas huzavona után jövő hónapban végre mozikba kerül Ezra Miller főszereplésével forgatott a Flash: A Villám. Írásos nagy kritikát még ne lehet megjelentetni, de előzetesen annyit elárulhatunk, hogy ez lett az eddigi legjobb, legszórakoztatóbb és legötletesebb DC-film, amit valaha készítettek.

Amellett, hogy olyanok támogatták már a filmet, mint Tom Cruise, Stephen King, sőt még a DC Studios főnöke, James Gunn is (aki ragaszkodik hozzá, hogy ez a kedvenc filmje 2023-ban), úgy döntöttek, hogy az áprilisi CinemaConon bemutatják a több mint 220 millió dolláros filmet. Ezzel kapcsolatban néhány napja felröppentek olyan pletykák, hogy egy másik vágást mutattak be Las Vegasban, de ezt megcáfoljuk, ugyanis a világpremieren mi is jelen voltunk, s a rendező megerősítette, hogy ebben a formában fogják bemutatni nyáron a filmet.

Az Esquire Middle Earth lapnak adott interjújában a filmről faggatták a rendezőt, amikor Andy Muschietti véletlenül elszólta magát, és lelőtte az egyik legnagyobb poént a filmből. Megerősítette, hogy Nicolas Cage cameózik a filmben Superman szerepében.

Nic egyszerűen csodálatos volt. Bár a szerep csak egy cameo volt, ő belevetette magát… Egész életemben arról álmodtam, hogy együtt dolgozhassak vele. Remélem, hamarosan újra együtt dolgozhatok vele.

Ő egy hatalmas Superman-rajongó. Egy képregény-fanatikus.

Andy Muschietti

A Ha/Ver és a Pókember – Irány a Pókverzum sztárja eredetileg Tim Burton félrement Superman Lives című filmjében játszotta volna az Acélembert. A projekt különböző okok miatt meghiúsult, bár az internetre kikerült egy fotó a jelmezpróbáról, amelyen Cage látható vörös ruciban.

Világok ütköznek össze, amikor a szupergyorsnál is gyorsabb Barry (Ezra Miller) arra használja a szupererejét, hogy visszafusson a múltba – reméli, hogy ha ott változtat valamin, a jelen is más lesz. Csak a családja sorsát akarja jobbá tenni, a szülein szeretne segíteni, de sajnos, megtörténik, amiért nekirugaszkodott: megváltoztatja a jelent. Egy újfajta valóság csapdájába esik. Ebben Zod tábornok visszatér, és a Föld elpusztításával fenyeget, de nincsenek szuperhősök, akik az emberiség segítségére siethetnének. Ha meg akarja menteni a világot, amiben élt, és vissza akar térni a jövőbe, amit remél, Barrynek futnia kell. És különleges gyorsasága segítségével elő kell kerítenie azokat a szuperhősöket, akik segíthetnek a bajban. De nem pont azokat találja, akikért indult. És nem biztos, hogy az ő önfeláldozása elég hozzá, hogy helyretolja a kizökkent valóságot.

A Flash: A Villám 2023. június 15-én száguld be a magyar mozikba.

Flash - A Villám
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...