Főoldal Filmek A Flash – A Villám rendezője a lehetséges folytatás terveiről beszélt, a film helyéről a DCU-ban és Ezra Miller folyamatban lévő felépüléséről
Filmek

A Flash – A Villám rendezője a lehetséges folytatás terveiről beszélt, a film helyéről a DCU-ban és Ezra Miller folyamatban lévő felépüléséről

Sok múlik majd azon, hogy a film hogy teljesít a kasszáknál, és Ezra Miller gyógyulása.

343
Flash - A Villám

A Flash – A Villám rendezője, Andy Muschietti beszélt a folytatás esélyeiről, miközben kitért a film helyére az új DCU-ban és arra is, hogy mi történik jelenleg az M.I.A. főszereplőjével, Ezra Millerrel. Tegnap este került sor a CinemaConon a film első vetítésére, és a visszajelzések többnyire pozitívak voltak. Persze mindannyian óvatosak lettünk az ilyen lelkes közösségi média reakciókkal kapcsolatban, főleg, hogy a kritikák oly gyakran eltérnek egymástól.

Andy Muschietti rendező a vetítést követően a helyszínen volt, hogy a DC Comics adaptációjáról, valamint az esetleges folytatás terveiről is beszámoljon. A filmrendező gondosan megválogatta szavait, és a várt választ adta. “Nem beszéltünk róla” – kezdte a mondanivalóját. “Azt hiszem, mindannyian arra várunk, hogy lássuk, hogyan teljesít ez a film. Természetesen izgatottan várjuk a történet folytatását, különösen, ha ez a film sikeres lesz”.

Természetesen van egy ütemterv DC-ben, ami folyamatosan formálódik, és ebből már az első felvonás elkészült. A kérdés pedig az, hogy ez az új terv fel fogja-e szívni ezt a történetet? Az a jó a multiverzumban, hogy ez lehetséges. A multiverzum lehetővé teszi, hogy ezek a különböző világok egymás mellett létezzenek és kölcsönhatásba lépjenek. És így remélhetőleg igen. Még nem tudjuk. Ez az igazság.

Andy Muschietti

Más szóval, úgy hangzik, hogy Flashnek lehet, hogy lesz helye az új DCU-ban, de az is lehet, hogy nem. Nem segíti a franchise jövőjén, hogy a főszereplő Ezra Miller személyében még mindig gondban vannak. A színész nem volt jelen a CinemaConon, és várhatóan nem fogja népszerűsíteni a filmet, de Muschietti megosztott egy rövid tájékoztatást.

“Ezra már jól van” – jelentette ki. “Mindannyian reméljük, hogy jobban lesz. Lépéseket tesz a gyógyulás felé. Mentális egészségügyi problémákkal küzd, de jól van. Nemrég beszéltünk velük, és nagyon elkötelezettek a gyógyulás mellett”.

Hogy Miller kap-e még egy esélyt a DCU-ban, az még nem derült ki, bár már most azt pletykálják, hogy James Gunn szeretné, ha Muschietti átvenné a The Brave and the Bold rendezői teendőket, miután lenyűgözte a filmmel kapcsolatos munkája.

A Flash – A Villám június 15-én kerül bemutatásra a magyar mozikban.

Flash - A Villám
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Superman: Legacy
Filmek

A forgatás első napján megosztott egy képet Superman jelmezéről James Gunn

Az első kép Superman új jelmezéről, és a film címe is változott.

Pingvin
Sorozatok

Hamarabb jöhet a Batman előzménysorozata, a Pingvin

A vártnál előbb lehet a Pingvin bemutatója.

Peacemaker - Békeharcos
Filmek

James Gunn jelentést adott, hogy áll a Peacemaker Békeharcos 2. évad írásával

Két éve várunk már Békeharcos visszatérésére, mikor jön el a pillanat?