x
Filmek

A filmszakma máris lecsapott a Pokémon-filmre

Múltkor még csak pletyka volt, most viszont hivatalos, jön a filmes Pokémon!

  • Publishedjúlius 21, 2016

Múltkor még csak pletyka volt, most viszont hivatalos, jön a filmes Pokémon!

A Deadline magazin volt az első hírportál, ami arról számolt be, hogy a Pokémon filmes jogaiért az a stúdió ácsingózik, ami idén a Warcraft: A kezdetek filmet is elkészítette, nevezetesen a Legendary Pictures. Tegnap azonban hivatalosan is mind a két fél megerősítette, hogy megegyeztek, és jöhet a filmes egy adaptáció. De vajon a Pokémon Go-ról mentek a tárgyalások, vagy egy másik pokémonos játék is létezik?

Igen! Úgy hallani, hogy a stúdió nem a Pokémon Go játékot készül filmre vinni, hanem egy már februárban megjelent Great Detective Pikachu kalandot. Nagyon érdekes, hogy nem arról egyeztek meg, amit mindenki várt, főleg úgy, hogy a megnevezett játék még Nyugaton meg sem jelent, és időpontot sem hallani. A Pokémon Go az elmúlt napokban a világot meghódította, mindenki megőrül a játékért, nincs ember a Földön, aki ne látta vagy hallotta volna a kalandot még. Benne van a pakliban, hogy a Wanda Group cég nem szeretné elkapkodni a sikert, hagyják picit, és majd mikor lecseng a játék, akkor elővenni, és megfilmesíteni.

Az említett játék, ami jelenleg Nintendo 3Ds-re jelent meg Japánban. A kalandjátékban egy Tim nevezetű kissráccal és egy beszélni képes Pikachu-val kell bolyonganunk, és így kell megoldanunk a különféle feladatokat, természetesen pokémonok leszünk a játékban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.