Élősködők

A film univerzumában fog játszódni az HBO Élősködők-sorozata

Egy önálló történetet kapunk majd, nem remake-et.

Az Élősködők az elmúlt évek egyik legsikeresebb filmje volt, amely történelmet is írt azzal, hogy nem angol nyelvű filmként elhozta az Oscar fődíját. Bong Joon-ho alkotása a társadalmi problémákat, a szegénység kérdéskörét tematizálja, teszi mindezt úgy, hogy egy pillanatra sem veszít az erejéből.

A film nagy sikerére való tekintettel egyáltalán nem meglepő, hogy sem az alkotók, sem a nézők, sem a csatornák vezetői nem akarják elengedni a történet kezét, így az HBO egy a film világában játszódó sorozatot készít. Adam McKay, aki Bong Joon-ho mellett executive producere lesz a sorozatnak, nemrégiben egy podcastben tisztázott néhány dolgot. Kiemelte, hogy nem remake-et készítenek, hanem egy teljesen önálló sorozatot, amely azonban a filmmel azonos univerzumban fog játszódni.

Ez egy önálló sorozat lesz, ezt szeretném tisztázni. A történet megáll majd a saját lábán, igaz ugyanabban az univerzumban játszódik majd, mint a film. Mindent beleadunk a projekt előkészítésébe, beszéltünk rendezőkkel, fantasztikus írószobát hoztunk össze, akikkel remek a közös munka. Már csak a forgatás megfelelő időpontját kell megtalálni.

Bong Joon-ho korábban azt mondta, a sorozat tulajdonképpen a film egy kibővített változata lesz, amelyben több időt tudnak szánni a háttér-, és a motivációk ismertetésére. A széria premierdátuma egyelőre nem ismert, de ez nem is meglepő, hiszen még az előkészületi fázisban járnak az alkotók.

Keon-kyo (Yeo-jeong Jo). Courtesy of NEON + CJ Entertainment

Total
1
Shares
Previous Article
The Falcon and the Winter Soldier

Az Amerika kapitány 4. részén dolgozik A Sólyom és a Tél Katonája showrunnerje, Malcolm Spellman

Next Article
Vasember

Egy óriásreklámmal kérik a rajongók, hogy a Marvel hozza vissza Robert Downey Jr. karakterét, Vasembert

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!